AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Nenadu Marinkoviću Gastozu.

- Od jedan do deset koliko ti se sviđa Sofija - glasilo je pitanje.

- 150. Svilajnačka Sofija, divna je devojka, volim kada se obuče tako - rekao je Gastoz.

- Nisam znala da mu se sviđam, ja sam oduševljena. Meni je čast da tako nešto čujem. Nisu navalentni, stvarno su pristojni. Imam nekoga ko mi je najsimpatičniji - rekla je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Slažem se da je Sofija zanimljiva devojka, danas su svi ponovili na onom sastanku vezano za miss, ali kao da svi muškarci teže ka tom nekom najvišem vrhu i time nipodaštavaju ostale devojke - rekao je Ivan.

- Eto, čemu ova ljubomora, bili smo drugari. Ja nisam komentarisao ni Jelenu ni Miljanu - rekao je Gastoz.

- Ona je devojka sada u nedoumici, rekla je da ne zna ni da li je rekla da joj se sviđa Stefan ili Gastoz - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

- On ne zna gde da laže - rekao je Gastoz.

- Ja ne iskorišćavam Branku, ona i ja smo osetili neku energiju, možda bude nešto, možda ne bude ništa, možda se pomirim sa Miljanom, ali ti sigurno nećeš biti sa Mrvicom - rekao je Ivan.

- Znaš zašto je za mene Jelena folirant? Prevari Ivana posle šest godina, dođe kod Uroša, pa je odj**e Uroš i onda se vraća Ivanu u petak na subotu - rekla je Branka.

- Ja imam informaciju s kim je Munja bio u stanu kada nije dozvoljeno Urošu da uđe. Ivan je sve najgore pričao o Jeleni do pre mesec dana, a sada ti se ona šatro sviđa. Vi ste dno dna! Jelena ako je imala obraza, ona zbog svojih rodietlja nije trebala da ti kaže: "Zdravo" - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tako je. U subotu ujutru smo razgovarali kako ćemo da se ponašamo, ja sam rekao da nemam kome da se pravdam...Evo, ja sam spavao sa njom jer je volim, pitajte nju je l' ona spavala sa mnom jer me voli? Ja nju ne volim na taj način - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić