AKTUELNO

Novinar ponovo ima informaciju iz prve ruke.

Kao što smo već navikli, Milan Milošević uvek iznese najvrelije detalje iz Bele kuće. Prethodne noći, on je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otrkio sve ono o čemu javnost danima nagađa.

Foto: TvPink Printscreen

U toku prethodnog dana, izbila je velika svađa između novinara i Sare Reljić u čiju se raspravu umešao i dečko Pinkove zvezde, Vladan Vojnović Vojke. Milan je u intervjuu izneo detalje ove svađe.

Danas sam pokušao Vojketa malo da pokažem. Udario sam ga tamo gde ga je zabolelo i on je skočio i pokazao da ima stav o svakome od nas. On je pokušavao da bude superiorniji tim ćutanjem ali sam danas uspeo da pokažem kakav je. Saru nisam uvredio ali sam aludirao na to "s kim si, takav si". Nelogično je da samo ona štiti interese Mace, koja znamo ko je i šta je. Nerealno mi je to, ona je školovana, elokventna. To je izazvalo svađu Baneta i Vojketa. Uglavnom su se svi složili sa mnom. Filip je danas Banetu rekao "Glumiš mi druga a muvaš mi ribu (Mariju Anu) iza leđa", takođe Filip je izjavio "rekao sam da neću biti sa njom ali ne i da mi nije stalo do nje" - ispričao je Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je veoma dobar prijatelj sa Slobodanom Radanovićem i Lunom Đogani koji su pre nekoliko večeri imali žestoku raspravu sa Kristinom Kockar. Novinar je u razgovoru sa Amidžićem izneo i stav o ovom ljubavnom trouglu.

Sloba više nema živaca, kaže da ne može više, povući će se totalno. Kaže da će samo da piše pesme jer ne vidi razlog zašto bi on bilo kome više odgovarao na pitanja. Rekao sam mu da to nije pametno jer uvek postoji odgovor i ne postoje teška pitanja. On je postao nemoćan. Sloba neće da iznese ništa o Kiji. Kada ona krene da ga napada, on blokira, nema odgovor, govori joj samo "lažeš, lažeš" i povuče se. Ona je ta koja njega kanali, diže i spušta. On nema više psihičku snagu,  izmoren je - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BEBI DOL NAKON IZLASKA IZ BELE KUĆE OTKRILA: Saška i Mića izmisle priču i onda KASAPE LJUDSKO BIĆE! (VIDEO)

Ana i Janjuš su se pomirili, standardno, to je kod njih normalno. Opet rade nešto zbog čega će se možda kasnije kajati. Nadežda je postala neuračunljiva, njene izjave kanale samo nju. Ona se zaljubila u Baneta ali tu nema priče jer je on zaljubljen u Mariju Anu. Marija prkosi Filipu sa njim. Filip je ljubomoran na Baneta. Biće tu još nekih problema između njih dvojice - završio je novinar.

Kompletan Milanov intervju pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'