AKTUELNO

Bivša učesnica "Elite", Anđela Šparavalo, po izlasku iz rijalitija žestoko je zaratila sa svojom porodicom, tj. majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom, te je tako u jednoj od emisija pred superfinale rešila da ne ćuti, te je kroz suze otkrila da su od nje roditelji zahtevali da priča ono što ona zapravo ne oseća, tj. da se, uslovno rečeno, "opere" od Bojane Pavlović sa kojom je stupila u homoseksualnu vezu tokom "Elite".

No, međutim, klupko je počelo da se odmotava, te se tako Anđela samo nekoliko dana nakon spektakularne superfinalne žurke, na kojoj su ona i Bojana napravile haos, oglasila iz porodičnog doma, otkrivivši da je Bojana ostavila dok je spavala i otišla u Novi Sad.

Foto: Pink.rs, Unsplash

Tokom trajanja rijalitija, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Lazar Jeremić Jera, nije krio svoje simpatije i podršku prema Anđeli, a sada smo ga pozvali kako bismo proverili da li su se čuli po njenom raskidu s Bojanom, s obzirom na to da je jednom prilikom izjavio da je čeka da izađu, kako bi se videli.

- Nisam se čuo s njom, al sam se čuo s njenom mamom kada je izašla. Poslala mi je poruku da Anđela hoće da mi izrazi saučešće za majku, ja sam joj se zahvalio i rekao sam joj da će se ipak Anđela na kraju vratiti kod njih - rekao je Jera za Pink.rs.

Foto: Ustupljene fotografije

Autor: Nikola Žugić