AKTUELNO

Totalni obrt dogodio se kasno sinoć, kada je bivša učesnica "Elite", Anđela Šparavalo otkrila da ju je njena partnerka, Bojana Pavlović ostavila na spavanju i pobegla od nje za Novi Sad.

Anđela Šparavalo, usnimila je video snimak u kom se obratila javnosti, sa detaljima raskida s Bojanom Pavlović, te je tom prilikom najstrašnije oblatila i izvinila se svojoj mami Aleksandri i ocu Aleksandru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je šokiralo kompletnu javnost, jesu prepiske koje su isplivale. Naime, reč je o prepiskama između Anđele i za sada javnosti, nepoznate osobe u kojoj Anđela od te osobe pozajmljuje novac, te obećava da će vratiti isti kada bude uzela mamin i svoj nakit iz porodične kuće u Aranđelovcu, jer se o svemu tome dogovorila s Bojanom. Sporne prepiske i detaljnije pročitajte u linku u nastavku ovog teksta:

Tim povodom, stupili smo u kontakt sa Markom Đedovićem, dvanaestoplasiranim superfinalistom, koji je za Pink.rs žestoko opleo po Anđeli, ali nije štedeo reči ni na Bojanin račun.

- Ijao, ijao, pa da. Drago mi je što će se bar napolju raskrinkati fine poštenjačine, koji su glumili poštenje u rijalitiju, pričali u kontri da bi skupili degene hejtere s društvenih mreža i mnogo mi je drago što sam razvalio "opoziciju" kao konja, jer su ku**c, a ne opozicija - rekao je Marko, a onda je nastavio:

Foto: pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Jeftini, bez dinara i gladni prevaranti, smrad do smrada, propalice, ološi, koji su spremni na sve za koru hleba koju ne umeju pošteno da zarade, već žele od majke da ukradu nakit, a nama koji imamo veze sa ljudima koji su živeli na Kosovu, znamo da je to najbitnija stvar koja se godinama prenosi s majke na ćerku. Taj nakit bi ona svakako dobila kada se uda, ali joj je ipak stalo da još koji put se izdrk*nja sa Bojanom i izl*pću to malo što imaju. G*vno do govn*ta, smrde kad prođu putem, ološi neopevani, s potpunim odsustvom empatije za porodicu a to im je i ideologija "opozicionog delovanja" u Eliti bila. Mrze porodice, mrze zdrave odnose, jer su i genetski predodređeni na takve stvari kao i oni koji ih podržavaju, a tako su se i grupisali, ponavljam, počevši od Marinkovića sa decom, preko Bojane, čuli ste priču, za nju je i razumljivo zašto nema empatiju prema porodici, do Matore kojoj je glavni predmet delovanja bilo da se u 30 i kusur godina seti da treba da se naizad posveti porodici koja se razbolela zbog njenih postupaka, a o svemu tome je i sama pričala u rijalitiju. Tako da, više nije ništa čudna, ni ova pljačka, koja ima veze sa "inspektorkom" koja će očigledno odgovarati i po "službenoj dužnosti", "korumpirana inspektorka", sa 200 grama polnog uda, od osobe za koju sumnjam da ima psihijatrisjku dijagnozu. Sve u svemu, likovi iz pakla.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Marko Đedović je imao posebnu poruku za sve, za sam kraj razgovora:

- Živeli roditelji, živela deca i živeli svi odnosi, kog god da su tipa, zasnovani na ljubavi - zaključio je Đedović za Pink.rs.

Autor: Nikola Žugić