AKTUELNO

Ne želi da ih razdvaja!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka u studiju je Ana Radulović. Večeras će novinar Darko Tanasijević ispred Pink.rs portala, zajedno sa Jocom Novinarem ispred Red portala i Sedme sile rešetati učesnike škakljivim pitanjima. 

- Rekao mi je vidimo se ti i ja u nekom drugom životu - rekla je Ena.

- Nismo mi plakali zajedno, kako ona kaže, nego bio sam pijan. Pre neki dan sam pokušao da popričam s njom i da joj kažem - rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ena, zbog čega ti je Aneli sinonim za odvratno - pitao je Darko.

- Odvratna mi je, njeno ponašanje - kazala je Ena.

- Zbog čega smatraš da je Aneli baba za Mateju, a ti ideš uz Peju - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Peja i ja smo slatki, baš smo par vizuelno. Karić mi je danas rekao da Peja i ja idemo jedno uz drugo. Ne znam da li su Aneli i Mateja jedno za drugo, ne znam ni da li sam ja za Peju i da li je on za mene. Smatram da jeste za mene, lep mi je i zanimljiv, odgovara mi - odgovorila je Ena.

- Dovela si u pitanje Aneline intelektualne sposobnosti - rekao je Tanasijević.

- Ne razume pola stvari, ali i bolje, jer bi bila još napornija. Iomako glumi žrtvu, stoji i priča sebi u bradu - odogovorila je Čolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nemam šta da kažem, to je njeno mišljenje i nek se drži toga. Nije da ne smem da joj se suprotstavim, ali sramota me je da stojim između Mateje i nje. Od mene više neće dobiti reakciju, ne bih više komentarisala. Neću više biti ona Aneli koja odgovara na prozivke. Opet sam se uplela, dovela sam sebe opet u tu situaciju da moja porodica ne može da ostane imuna - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković