AKTUELNO

Imale su dobru nameru.

Mina Vrbaški i Kristina Kockar su u toku prethodne noći tražile od Drveta mudrosti tajni zadatak kako bi dobile neku nagradu i Drvo im je izašlo u susret. Njihov izazov je bio da sakriju celokupan kuhinjski pribor na 24 časa, a ako niko ne primeti da su to njih dve uradile, zadatak će biti uspešan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ih je Miki Đuričić razotkrio, zadatak je proglašen neuspešnim. Ovom prilikom ih je Veliki šef obavestio o tome, a Sloba Radanović je kao zamena za vođu pročitao ovo saopštenje.

Dragi zadrugari, ovim želimo da vas obavestimo da su Mina i Kristina od Drveta mudrosti tražile tajni zadatak kako bi se zabavile i eventualno dobile neku nagradu. Na Mini i Kristini je bilo da sakriju sav escajg iz kuće, a kako su zadrugari primetili da su one na tajnom zadatku, jedino što možemo da kažemo jeste da je Minin i Kristini zadatak neuspešan - stajalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je želela da prokomentariše ovu odluku i otkrila da joj je jako krivo što nije bila istrajna u ovom zadatku, jer je imala u planu da kao nagradu obezbedi Milanu Miloševiću poziv.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Miki OČINSKI POSAVETOVAO Baneta: Nemoj da se prema NJOJ ponašaš kao prema nekom OLOŠU, ONA NIJE KU*VETINA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'