AKTUELNO

Nakon što ga je Maja urnisala u emisiji "Gledanje snimaka" odlučio da se obrati Eni!

Voditeljka Ivana Šopić pozvala je Maju Marinković da prokomentariše odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka".

Meni nije shvatljivo da on ima 40 godina i da veće određuje da li će njegova devojka da bude dobra, da se pita tašta. Šta on ima da objasni? Treba Aneli da objasni jer je njoj napravio dete. Napolju bi bila rizoroznija situacija, nego smo ovde. Njegov odnos sa ženom nikad nije bio načisto, mire se, peglaju odnos, a kad se vrate peglaju odnos. Tu je očigledno u pitanju neki interes - govorila je ona.
Šta bi nju savetovala? - pitala je Ivana Šopić.
Mislim da treba da gleda sebe, ona se pita ako želi to dete, a ako ne, to je njeno telo. Ona treba da razmisli na duže staze, jer tebe to veže za ceo život. Ne može da bude teret ako si radio iz ljubavi, rađaš ga sebi - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, da li je tačno da se tvoja bivša supruga pita? - upitala je voditeljka.
Veliki pozdrav za nju. Izdrži, legendo. Žao mi je što se ovako priča, što te spominju i to je moja jedina greška. Žena ni kriva, ni dužna, sigurno joj ovo šalju. Ja sam je spominjao jer imam pravo da je spominjem u dobrom kontekstu, u lošem neću. One su od sebe pravile dame koje su došle iz manastira Gračanica i pravile su od sebe kao da sam ih uništio. Sa Majom ja to nisam hteo, odnos je bio katastrofalan. Što se tiče ovog odnosa žena pokušavas da glumi žrtvu i da prebaci na mene. Ja sam danas doneo odluku posle izlaganja i patetisanja da ona bira šta će da radi, a do juče je bilo da se razgivara, a sad neću reč do kraja rijalitija i izvan. Biću tu, imaće mj broj. Ona je meni rekla da se ne obraćam i da je ne interesujem - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.