AKTUELNO

Više nije mogla da ćuti!

Veliki šef danas je zadao takmičarima da biraju najpakosnije takmičare u "Eliti". Ovonedeljni vođa Marko Đedović dao je reč Aneli Ahmić.

Najpakosnije osoba ja Janjuš prema meni, gleda da prebaci ljagu na mene i da je skine sa sebe, Gleda da povredi mene, moju porodicu i mene da ponizi i predstavi me kao ženu lakog morala. Ovo je bio njegov perforamns. Ovo su njegove manipulacije, ovo je pakost i nemoć. On je pakostan jer mi nije prišao dva dana ni da me pita kako sam. Ja sam očekivala da će on da dođe do mene, da mi priđe, bar nešto da me pita, a ne moramo da se mirimo. On čovek provodi dane na bazenu i trenira. Kad dođe trenutak on gleda kako će da se opravda nekome kod kuće. Niko se prema nije pokazao kao pakosnija sosoba od njega. On zna da nosim njegovo dete, ne pita me ni kako sam, nego se sprda, trenira i ide u prodavnicu sa društvom. Druga osoba je Bojana, treća osoba je Lakić - pričala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pakosna jer se smejem Janjuševim forama, skini mi se s k*rca. Žena meni danina dobacuje - dodala je Bojana.
Ti si pakosna jer mi govoriš da sam folirant. Lakić je dupljak, prilazio mi je da mi govori šta Janjuš radi, a danas je slušao razgovor sa Milenom i pravio haos - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.