AKTUELNO

Zbog paklice cigareta, Mina otkrila Drevetu mudrosti za aferu između Filipa i Zorane.

Minu Vrbaški je u toku prethodne noći uhvatila kriza zbog nedostatka cigareta, pa je otišla do Rajskog vrta kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti o mogućoj kupovini nove paklice i šta bi zauzvrat morala da uradi.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je Drvo istaklo da voli da bude u toku sa novostima i tajnama koje ukućani kriju "kao zmija noge" ona je zbog povećanog nivoa alkohola u krvi odmah rekla za aferu koju su imali Zorana Stefanov i Filip Đukić, ali je i odala tajnu koja se tiče njene veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorana i Filip se ljubili u mom krevetu, dok sam ja bila ljubomorna na Đeksona, ne znam da li to znaš. Đekson i ja spremamo novu bebu. Na svakom sastanku ja spominjem našu buduću bebu. Ja potenciram na tome, nebitno što sam mlada. Možda nešto bude, možda sutra, možda večeras, ko zna - rekla je Mina.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo mudrosti joj je ponudilo jednu alternativu. Ona mora da se potrudi da se, nakon što se oglasi zvučni signal koji budi zadrugare, nijedan od zadrugara ne sme naći u krevetu. Da li će uspeti u svom izazovu, ostaje da vidimo.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: JA TE VOLIM AL' ŠTA MOGU, SUDBINA ME KIJI ŠALJE: Dok je Sloba pevao, cimerka mu sipala so na ranu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'