AKTUELNO

Otkrila šta čeka Filipa u Zadruzi.

Marija Ana Smiljanić, devojka koju je Filip Đukić ostavio tik pred ulazak u rijaliti "Zadrugu",  nova je ukućanka Bele kuće. Kako je maneken kao ovonedeljni vođa izabrao Kristinu Kockar kao omiljenu ukućanku, njegova bivša se izjasnila šta misli o njihovom odnosu.

Mislim da nije bacio oko na Kiju. Ja njega najbolje poznajem. Neće mu sigurno biti svejedno, ali ne želim ništa da komentarišem što se njega tiče. Kija nije njegov tip devojke - rekla je Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Filip imao povremeno afere sa Zoranom Stefanov u kasne sate, novinare u studiju je zanimalo kako će nova ukućanka suočiti sa njom.

Bila bih ravnodušna, jer sam ga prebolela. Ja sam to gledala na televiziji isto tako. Mislim da ne oseća ništa prema njoj, kao ni prema Kiji, on ima te akcije samo kad je pod dejstvom alkohola - rekla je Marija Ana i dodala da je važno sa kim je Filip spolja, jer bi u rijalitiju bio sa svakom devojkom, a onda dodala:

Foto: RTV Pink

Ne znam koja bi ga devojka trpela. Ja sam ga trpela godinu i po dana, on je na svoj način ludak i znam da ne bi mogao da se veže i da se zaljubi ni u jednu devojku unutra. Ja ne znam šta će biti posle tri meseca, pošto se tri meseca nismo videli. Zato kažem da ne želim da komentarišem - rekla je Filipova bivša.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Ana kaže da su njene emocije ugasile, ali da li će se njihova veza obnoviti ostaje da saznamo u predstojećim danima u Beloj kući.

Ne znam da li će se emocije vratiti. Ja bih volela da se ne vrate, jer nije dečko za mene. Ne ulazim zbog njega, ulazim kod njega, idem tamo gde je on. Možda i sebe želim da ispitam da vidim koliko sam jaka psihički - bila je isrena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NAPUSTIO JE I POBEGAO U RIJALITI: U Zadrugu stiže devojka koju je ostavio jedan stanar, a druga će ZAPRŽITI ČORBU NJEMU! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'