AKTUELNO

Pocrveneo od ljubomore!

Joca Ilić nastavio je da razgovata sa Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem u emisiji "Pitanja novinara".

Nama se desilo kako nam se desilo i ne mogu da kažem šta da mislim, jer ga ne znam spolja. Šta smo mi pričali i šta mi je rekao da bi voleo, mislim da nije kao on(Asmin), ovaj je nekako specifičan - govorila je Aneli.
Da li možeš da prestaneš da me upoređuješ sa njim? Ako si sa mnom ne želim da me upoređuješ. U svađi si mi govorila da sam gori, sad nema potrebe da se upoređujemo. Ne pada mi na pamet da me neko upoređuje - odbrusio je Janjuš.
Da li ti Aneli sad zvauči nesigurno kad sam je pitao za vašu budućnost? - upitao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj to rekao i juče da mora da veruje. Ja verujem da sa njom mogu da funkcionišem. Ja otkako sam sa njom volim nju, voleo sam i bivšu ženu, ali sad nju volim. Teško je da se objasni koga više, svako na svoj način. U vremenu kad je bila sa bivšim sigurno da ga je volela. Ja sa nekim ako ga ne volim ne mogu da živim tri godine - odgovorio je Janjuš.
Šta ti najviše smeta u vašem odnosu kad je Aneli u pitanju? - upitao je Joca.
Njoj je ovo smešno, ona se zaj*bava. Ne želim da jedno drugo ikad skažemo za bilo šta. Mislim i najmanju sitnicu - rekao je Janjuš.
On samo ima sitnice da mi zameri, nema ništa veliko. Sad gledam da li će uspeti nešto da mi nađe da sam ja grešila - ubacila se Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajao, bolje da sam ja ostao u drugom stanju... Ovo će biti... - dodao je Janjuš.
Ja sam sad čekala par minuts da on smisli da nešto kaže šta mi to zamera - dodala je Aneli.
Čeka me težak period života, mislim da ću za dve godine opet da dođem da živim. Đedović već planira da se Aneli ovde porodi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.