AKTUELNO

Izgoreo od ljubomore!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Marka Janjuševića Janjuša u "Šiša baru" kako bi porazgovarali o haosu koji je noćas imao sa Aneli Ahmić.

Radi se o ozbiljnim kretenima koji nemaju dva grama mozga, a i ja sa njima. Ja treba da budem sa njom pogotovo zbog situacije zbog koje se priča. Ona dođe u situaciju da je pojaše muškarac koji sedi po ceo dan sa mnom. Ja sam stao i gledam, a oni mi se keze i kažu da sam bolestan - pričao je Janjuš.
Kaže da si joj zabranio da se grli sa muškarcima - dodao je Darko.
To je žena bolesna, zamisli da se grli. Još ona meni objašnjava kako mi Uroš puni glavu, a sve njene drugarice govore da sam bolesnik i da ne treba da bude sa mnom. Zamisli kod kuće da uđem u dnevnu sobu, a komšija došao da je masira. Da li sam ja lud? Posle će neko da kaže da sam opet napravio haos. Dečko je opkoračio preko d*peta, ona se smeje i kaže da sam bolestan - nastavio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš ako je trudna? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja sam govorio da bih bio tu. Nisam govorio da uradi bilo šta drugo osim da je to to - poručio je Janjuš.
Da li ćete da razgovarate posle ovoga?
Gde da razgovaramo? Ona treba da se zapita da li je normalna, pošto će da kaže da ja nisam normalan. Ovo da se završi i da bežim glavom bez obzira, j*bem srce kad je ovo ovako - poručio je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.