AKTUELNO

Šok!

Jovana Tomić Matora pobegla je iz emisije zbog napada Milene Kačavenda na njju i njihovo prijateljstvo, zbog čega je Kačavenda i odsvirala kraj tog prijateljstva.

Priča sadašnji drug o meni, priča bivši drug o meni i bivša žena o meni i ja kao iznosim. Neka pričaju šta hoće, do kraja ne stajem. Samo gledaju svoje du*e. Prihvatam da budem najveća dru*ara i cinkara jer protiv ovog ne može niko. Vrišti na mene, žena skače već dva sata da bi se ona opravdala - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je imao na način da shvati na način na koji je shvatio - rekla je Lejdi.
Šta sam bre ja rekla? Pričaju ljudi o meni, a ne ja sama. Najviše bi voleli da se ugasim ja sada i da glumim žrtvu. Svi mi kažu glumim žrtvu - rekla je Matora.
Ti nisi nikakva žrtva - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde bre neću više da ćutim. Lepi Mića mi bre svaku noć skače i udara. Večeeras sam se osetila kao da sam na frontu, razvališe me i ne dam se i neću se dati. Znaš kad bi neko ovo istrepo, jel sam se žalila nekad na pritisak? Kapiram da je u redu da Anđelo i Anita ispadnu najbolji, ali da ja ovoliko ispadnem loša, to ne može. Ne mogu ovoliko da me gaze. Ja sam svesna i da pričam na svoju štetu, ali me boli ku*ac - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.