AKTUELNO

Šok za šokom!

U radio emisiji "Amnezija", naredni gost Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša bila je Aneli Ahmić.

Molim gledaoce da vrate ovu pesmu, ovo je otvoreno pismo ženi...Jako se loše osećam...Kada se mirio sa mnom pretprošli utorak, digao je ruke jer je znao tu pesmu od Ace Pejovića. On ima više pesama za ženu, on misli da smo mi budale, sada se on pere. Ja nemam kome da se pravdam - rekla je Aneli.
Možeš li mi reći, da li ste vi normalni - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam jako normalna, ali ti nisi. Ti se ovde predstavljaš velikim tatom, nema više pranja da si savršen tata. Dobar tata se pokazuje na delima, a ti si pokazao svoja dela. Ti si nagovorio jednu ženu da abortira, pa sada hoćeš mene, kod mene ti to neće proći - rekla je Aneli.
Gde si vežbala ovu teatralnost - pitao je Janjuš.
Kod tebe u rehabu. Svojim ponašanjem si pokazao da si ljudska spodoba - rekla je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je hteo kod tvog kreveta - pitala je Kačavenda.
Rekao je da želi da me poljubi u stomak, vodio se pitanjem koji je dobio. Kunem se u sve, dižem obe ruke, da me nijednom nije, kada sam mu rekla posle...Ja mu kažem: "Nisi me nijednom pomazio po stomaku", on prećuti na to. Sutradan, bilo mu je neugodno. Ne zanimaš me za tri života, takva osoba kao što si ti. Ostavio si me u najgorem mogućem stanju. Šta ti je smešno?! - urlala je Aneli.
Ko te je ostavio - nasmejao se i urlao je Janjuš.
Govorio mi je da sam ku**a, da sam dr**a, da služim samo za ku**c, da neću biti pobednica. Vređao si mene, indirektno si vređao moju porodicu. Treba narod da ti se smeje, kako ti znaš šta oni rade, narod?! Ovo je jedan primer lošeg čoveka- rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko veruješ Maji Marinković za ono što je ispričala - pitala je Milena.
Verujem joj, gde joj neću verovati, evo za ovo sam osetila na svojoj koži. Kada sam skočila da ga odbranim, ja sam bila uverena da je on iskren, a ona je govorila da nije. Ja sam verovala da je on mrzi, jer je on meni to govorio. Ne osećam se dobro, ja ne spavam nikako, ja samo razmišljam...Ja nikoga ne diram ovde, osim kada mene neko dira, a imam potrebu da prokomentarišem. Naša svađa je počela kako je počela, ja sam to i rekla. Kada je saznao da sam trudna, prvo što je pomislio na te neke odnose koje želi i voli i rekao je da više nemamo ustručavanja, jedina je stvar koju je izrekao je da ne moramo da pazimo na neke stvari - rekla je Aneli.
Da, rekao sam, šta je to strašno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači sad si priznao da si se naljutio zbog odnosa - rekla je Aneli.
Svaka čast na ovoj teatralnosti, da li si tako glumila u prošlim odnosima - rekao je Janjuš.
Kada smo se svađali, ti si govorio: "To možeš sa onim tvojim", a govoriš kako ne spominješ Asmina - rekla je Aneli.
Ja ne znam kako je čovek (Asmin) izdržao s tobom, vidiš li da ti nisi normalna - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić