AKTUELNO

Želela je da svima dokaže ono u šta je sumnjala.

Sinoć smo imali priliku da vidimo da je Žiža Stojanović imala najmanje glasova publike, te je morala da napusti najgledaniji šou u regionu, ''Zadrugu''. Danas su svi bili šokirani izjavom Snežane Miškovič Viktorije jer nisu očekvali da bi ona ovako nešto mogla da izjavi. Svi ukućani su bili do danas na Žižinoj strani, ali došlo je do preokreta.

Vikorija je za vreme sastanka želela da raskrinka sada već bivšu ukućanku sa kojom je više puta imala konflikte zbog navodne krađe za koje se Žiža uvek opravdavala. Vikorija je imala potrebu da kaže istinu svim zadrugarima koji su ostali bez teksta:

Foto: TvPink Printscreen

Ostali su Žižini neseseri, možda su njoj bitni, ja se nadam da će neko doći po to. Nađene su moje naočare kod Žiže, što je tužno. Očekivati da ih je ona uzela i stavila pored svojih cipela i zaboravila u izolaciji... Sve stvari koje su mi nestale su završile kod nje. Mislim da to nisam zaslužila, meni su to bitne stvari, još ih je ostalo tamo. Još četiri ili pet ljudi je našlo svoje stvari sinoć. Drugo je kad se nešto pokloni ili kad se nešto odnese. Hvala joj na kraju što je ispala nekorektna. Svaki put kad prođem ja šutnem njen krevet. Pre svega držala je meec dana moju šnalu bez koje nisam mogla, išla sam raščupana kao veštica. To sam našla čisteći njenu torbu. Neka joj je Bog u pomoći i neka živi sto godina - rekla je Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

Želim da pozdravim Sašku Karan i da što pre ozdravi, zbog svih nas. Jer takav čovek kao ona ovde uvek fali, kakva god da je ona, bez obzira šta vi mislili. Ona je cela dala sebe - rekla je Viktorija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko nije želeo da komentariše Žižin postupak i Viktorijino razočarenje, te su ostali ukućani želeli da pozdrave novoizabranog vođu Miljanu Kulić.

PROČITAJTE JOŠ: UZBUDILA SE U ŽIVOM PROGRAMU: Žiža nije mogla više da izdrži, pa PREKINULA EMISIJU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

J. Č.

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Žiža Stojanović

'