AKTUELNO

Pevačica je odlučila da svima dokaže da nisu u pravu, ali ova fotografija govori drugačije.

Pevačica Goca Tržan, o kojoj se nekoliko puta pisalo da se išla kod plastičnog hirurga i koja je to svaki put porekla, sada je odlučila da svima dokaže da to nije istina.

Dok je ležala na stolu kod kozmetičarke na tretmanu, ona se fotografisala sa njom i objavila fotografiju na Instagramu.

Na toj društvenoj mreži ona je imala i posebnu poruku za one koji su ranije pisali o tome da je ona poklonik estetske hirurgije.

PROČITAJTE JOŠ: PRETERALA S DEKOLTEOM: Anastasija izašla sa drugaricama, pa POKAZALA PREVIŠE! (FOTO)

- Dan za uživanje. Čekam da mi moja Sanja ubaci sve koktele koje ima da malo sinem, pa da mogu opet da pišu da sam se operisala! Idemo - napisala je ona u okviru objave.

Goca je izgleda zaboravila da je Pink.rs došao u posed fotografije koja je nastala nakon što je povećala usne u jednoj ordinaciji za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju.

Foto: Privatna arhiva

Nju je tada radio doktor Goran Stanković, sa kojim se ona fotografisala, a tu je i fotografija njenih usana pre i posle operacije.

Pevačica nije preterala kao njene brojne koleginice, već je hijaluronomskom kiselinom malo povećala njihov volumen, ali posle ovih fotografija ne može poreći da nije ništa radila na sebi, o čemu više možete pročitati OVDE.

Autor: V. T.

#Goca Tržan

#Kozmetika

#Plastične operacije

#pevačica

'