AKTUELNO

Ponovo u sukobu!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno razdrma kavez ukućanima svojim intrigantnim pitanjima. Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš otkrili su kako se osećaju zbog Aneline potencijalne trudnoće.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, kako se osećaš, ispratio sam tvoj i Janjušev razgovor?
Bezveze se osećam, mislim da sam ja to umislila u glavi, imam neke reakcije koje nisam imala ali mislim da je to posledica tablete, imala sam i prenose i plakanja, glupo mi je sad da govorim ali sam imala neke reakcije koje su mi se dešavale kad sam bila trudna, malo sam se i prepala. Vodi sve ka tome ali eto večeras samo osetila da me boli stomak, dešavaju mi se stvari koje mi se nisu ranije dešavale. Moguće da mi je delovala tableta na hormone
Šta misliš kako se Janjuš osećao zbog potencijalne trudnoće?
Ja govorim kako se trenutno osećam, ja sam možda u dubini nešto drugačije želela. Pošto nemamo neko rešenje i ne možemo da pronađemo zajednički jezik, da se desi to naravno da bih ostavila dete, možda bi mi bilo i drago ali bolje i ne -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da trudnoća može da učvrsti vaš odnos? -pitao je Joca.
Mislim da bi, ali sam uverena da se to neće desiti. Uverena sam da bi bio tu, a i da ne bude to mene ne bi sprećavalo da se bojim nečega, imam već dete tako da se mogu brinuti o drugom -rekla je Aneli.
Ona je došla i rekla da je otečena, te da sumnja da je trudna, ja je pitam da li je istina ona mi govori dobila sam, da ne bude da nisam prišao da je pitam. Rekao sam već šta bi bilo, sa njom sam to želeo i radili smo na tome, totalno je drugačije i rekao sam sve što imam za nju, zato sam danas nervozan jer ne znam da li se ona zeza ili je stvarno tako. Da nisam došao da je zagrlim ispalo bi zašto nije došao. Ako se to desi mora se sesti i popričati o svemu. Ona sve ovo radi namerno i mislim da od trudnoće nema ničega, videla je da joj sedam dana ne prilazim -rekao je Janjuš.
Ja njega i dalje volim ali ne želim da se mirim sa njim, jer smo totalno različiti, sad je rekao da sam ga htela uhvaitit na dete kako bi se pomirila sa njim, jer ja ne bih volela da se mirim sa njim -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š