AKTUELNO

Ponovo u sukobu!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Milan Milošević ugostio je finaliste Elite 7 Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović. Sara iz Smedereva pozdravila je Ša i Mionu, te ih upitala da li planiraju bebu.

Foto: TV Pink Printscreen

-Neću puno da vas mučim, veliki pozdrav za sve u studiju a posebno za Milana voditelja. Pozdrav za Mionu i Ša, samo bih htela Mioni da kažem nešto, ja bih volela da svaka majka ima tako vaspitano dete kao što je ona, mnogo je lepa i mislim da voli Ša. A za Ša, njega obožavam još od farme, ovde si malo posustao, ponašao si se kao razmaženo dete ali to je ljubav i ne smeš da reaguješ na prv, želim vam puno sreće i da ostanete zajedno -rekla je gledateljka.

-Ja samo želim Mioni da utuvim u glavu da joj neki ljudi ne žele dobro, ne mislim na porodicu, već na neke koji joj govore loše stvari i truju joj mozak -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se slažete da Ša uvek priča o roditeljstvu, svi znaju da bi bio super otac ali Mionu ne zanima to? -pitao je Milan.

-Mislim da je ona još uvek mlada žena i da nije spremna na dete -rekla je gledateljka.

-To je istina, nisam spremna još uvek, ja sam demantovala da sam htela sa Stanislavom dete, rekla sam da želim da sačekam još neko vreme -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja