AKTUELNO

Rat se nastavlja!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne prestaju da se sukobe.

Pitam te šta hoćeš - pitao je Ša.
Evo, najiskrenije mišljenje. Sve si mi prebacio, nesiguran si. Misliš da te nikad nisam ni volela. Oboleo si od rijaltiija i imaš ozbiljne teorije. Nijedne sekunde mi nisi verovao. Ti potenciraš da njega volim, ti pričaš to. Sad da odeš, biće mi teško, ali sam si kriv. Da nisi ovde, isto bih uradila. Ne bih se mirila sa bivšim partnerom - rekla je Miona.
Imaš potrebu da braniš bivšeg dečka - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, iznosim svoja mišljenja. Boli me uvo kako ćeš ti to da shvatiš - odbranila se Miona.
Ti daješ za pravo da se priča o tome - kazao je Ša.
Ako si to rekao danas, da bi dokazao da smo u ljubavi. Tebi to nije bitno, misliš da je njima. Da želim da se mirim, i on da želi, pomirili bi se - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Povređuje me što ga komentarišeš. Kažeš ja tebe vređam, slovo ti nisam rekao. Imaš potrebu da me kanališ, to me povređuje - rekao je Ša.
S tom osobom sam bila koliko sam bila, nikad se nisam svađala i vređala. Iz tog razloga ni danas nemam potrebu da se svađam s njim - ubacila se Miona.
Ko ti je rekao da ga vređaš? Ne treba ni da ga braniš, ni da ga vređaš. Žarko želim da ga ne braniš. Uvredila si me iz čista mira danas - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si lud. Nisam se nikad vređala s njim, pa neću ni sad. Treba da te bude sram i blam šta pričaš. Izgubio si kompas o životu - kazala je Miona.
Svaki dan si izazivala rasprave. Testiraš dečka da li će da se svađa s tobom. Imaš konstantnu potrebu za svađom - rekao je Aleksić.
Ti meni vređaš inteligenciju. Ti si mi najveći problem, ne bivši dečko. On mi nikad nije bio problem - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Prestani da polemišeš o njemu i neću ti reč reći - rekao je Ša.
Nakon ovoga danas, apsolutno me ne zanima tvoj ultimatum. Ni da me dirne. Ispao si mnogo gora osoba prema meni. Izgubio si kodekse, sad si nula - rekla je Miona.
Mislim da ti je rijaliti bitniji od mene - rekao je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.