AKTUELNO

Rat se nastavlja!

Nakon kraće reklamne pauze, Luka Vujović nastavio je razgovor sa predstavnikom portala Pink.rs, Darkom Tanasijevićem, te je otkrio kako gleda na odnos Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da će nakon svega Milica biti ta koja će izvući pouku iz svega ovoga i da će dobro proći. Uvek bolje prođe osoba koja je povređena, nego osoba koja ne nekog povredila. Moj savet za Terzu je da se povuče malo i da shvati kritiku nekih ljudi - kazao je Luka.

Ena Čolić naredna je dobila reč, kako bi prokomentarisala odnos sa Jovanom Pejićem Pejom.

- Kako komentarišeš to što je Aneli prošle nedelje jedva čekala da komentariše krah tvog odnosa sa Pejom, a pre toga je želela da se povuče u ugasi iz rijalitija? - upitao je Darko.

-Katastrofa! Devojka govori o sebi. Ona je očigledno zla i podla. Ljubomorna je i sujetna. Mene krivi jer njen odnos sa Matejom nikuda nije vodio - istakla je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Aneli je rekla da si ti kopija Maje Marinković koja se kači na nju, kako bi se istakla - kazao je Darko.

- Mogu samo da demantujem tu izjavu, jer ne napadam ja nju, već ona mene - istakla je Ena.

- Aneli je rekla da ličiš na Maju jer u toku svađe vređaš ljude na osnovu fizičkog izgleda - kazao je Darko.

- Užasna mi je u svakom smislu. Njena estetika mi se nikako ne dopada. Neka kaže kod kog plastičnog hirurga ide, da niko ne ode nikad, jer užasno izgleda - kazala je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona govori da sam ja prepružna osoba. Neka je, ima pravo da komentariše lepotica. Jako je glupa i velika je glumica i folirant. U njenom slučaju sam uvidela kakav je folirant i koliko je zla zapravo - kazala je Aneli.

Ena ne tvrdi da si glupa, nego kovori da je činjenica da si ti glupa - kazao je Darko.

- Neka ona govori da sam ja glupa. Ako neko ko je glup može da dostigne sve sama u životu, onda dobro. Mislim da sam uspešnija od nje i pametnija - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.