AKTUELNO

Provaljeni!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda snimke ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Teodora Delić i Nemanja Gačić stavljeni na stub srama zbog transparentnog muvanja i pričanja u ogledalu.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Prodavao je priču da će da jede samo zdravo i onda je uzeo palačinku, ove svađe su svakodnevne tako da ništa novo -rekla je Teodora.
Ovde se dešava uvek ista svađa i priča, nije ovde palačinka u pitanju, bio je problem Gačić jer ona meni uvek daje povod da sumnjam u njega. Zato smo se raspravjali celo veče i posle toga je samo to problem -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo i sad primećujem u ogledalu da se gledaju, Nemanja sedi i vidim da sa nekim priča kad okrenem se i vidim da Bebica spava i on priča njoj u ogledalu nešto. Ja ću uvek da ustanem to da kažem da ne bude da ja lažem -rekao je Terza.
Hteli smo da ukačemo šta pričaju, vidi ona da je ja gledam i ona to otvoreno radi. Bebica nije lud na ovo sve, ja kažem Nemanji da ona gleda u njega na žurci, stalno ga gleda bre -rekla je Matora.
Nisam video da me je gledala na žurci, to mi je Matora rekla. Bilo bi glupo da ja nešto kažem, ovo je prvi put da neću biti iskren -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š