AKTUELNO

Strasti uzavrele!

U toku su nominacije odabranih. Ne prestaju sukobi ukućana zbog lobiranja oko glasanja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Htela sam da nominujem Munjeza ali ste pričali da je lobirano za njega tako da ću nekog drugog da ne bude da sam ja nešto namestila - rekla je Sandra.

- Ljudi ne smete to da radite, jel vam jasno da ko god da je pričao juče da će biti kažnjen. Sto puta kažem da nema lobiranja a vi kao debili to radite - rekao je Mića.

- Ja sam promenila svoju nominaciju, nakon toga što sam čula da će Ivan i Jelena da se pomire, svakome mogu da sole pamet za druge ljude a oni su najveći blam. Podgovarao je svašta Miljanu da radi za kofer ali nije pristala, tako da ću nominovati Ivana Marinkovića - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih naravno ovu Mimu nominovala jer je ološ teški, varala je svog dečka, skida se gola. Ali od ukućana bih nominovala Aleks Nikolić jer mi se ne sviđa njeno ponašanje i proziva Ša koji je u ozbiljnoj vezi - rekla je Branka.

- Pozdrav za moju i Aninu porodicu, ova Branka je dokazala da je lopov jedan raspali i da i dalje želi da ostane kroz lopovluk - rekao je Korda.

- Ti si čovek koji spava sa muškarcem, nisam ti ja tema nego nominuj -rekla je Branka.

- Ja bih nominovao Uroša Stanića koji nas sve provocira, pravi njegove smicalice, ometa stalno sastanke, pravi p*derluk od kuće, svakome se meša u vezu - dodao je Korda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja