AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredni sagovornik u ''Radio Mikseti'' kod autorke i voditeljke Miljane Kulić bio je Lepi Mića, koji je prokomentarisao aktuelne odnose u Eliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, kako komentarišeš odnos Milice i Terze? - upitala je Miljana.
Neka su živi i zdravi. Želim im da bude beba živa i zdrava. To je dar od Boga i svako treba to da podrži. Što se tiče Terzine i moje svađe, to se desilo zbog nekih drugih stvari, ali sada mislim da nema potrebe da se to produbljuje. On se u nekim momentima ponaša veoma bezobrazno prema meni - kazao je Mića.
Da li misliš da će opstati zajedno i da li će ih promeniti njena trudnoća? - upitala je Miljana.
Ja sam rekao da je Terza sposoban dečko. On je domaćin, zna sve da uradi. Ništa mu od toga nije problem. On je dečko iz čestite, radne porodice. Savetovao sam ga da neke stvari ne radi. Treba da se uozbilji da neke stvari kod sebe promeni. Za neke veze za koje sam mislio da nikada neće opstati one jesu, a za ove za koje sam mislio da hoće nisu - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Anita promenila zbog Anđela na bolje? - upitala je Miljana.
Ne, ona se zbog sebe promenila - rekao je Mića.
Aneli i Janjuš, kako ti deluju? - upitala je Miljana.
Mislim da je Janjušu jako teško i da je previše zaljubljen u Aneli, on se bori sa sobom. Razumem ga da mu nije lako i da ga jako povređuju svađe sa Aneli. Što se nje tiče, ne mislim da ona ima bilo kakve emocije prema Asminu. Ona je sa Janjuše, a Asmin sa Stanijom. Da se Asmin i Aneli vole, bili bi zajedno. Janjuša ne treba da zanima Asmin, nego da se bavi svojim životom. Što se tiče moje žene, ja za nju ginem i zato smatram da svađe nisu potrebne - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.