AKTUELNO

Nastavlja da ''rešeta''!

U toku je podela budžeta ovogonedeljnog vođe, Ivana Marinkovića. Na redu je Nenad Aleksić Ša.

Ša, bali budžet. Možda i nije adekvatan, ali morao sam nekako da uklopim. Ne mogu da uporedim tvoje prošlo i ovo učešće. Napolju si okarakterisan onako kako i sam znaš. Nadam se da će ovo biti tvoja poslednja veza kojim ćeš da se baviš u rijalitiju. Mislim da si sebe pečatirao za te stvari, jer ništa bolje nisi pokazao. Negde si izgubio identitet muzičara. Ne doprinosiš tome da vam je bolje u vezi. Pokazao si da toliko možeš da praštaš ljudima - rekao je Ivan.
Mene generalno boli k*rac šta ko misli. Ja znam kako nam je, ali kad nas pritiskaju, ja objasnim - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se nisi pomerio sa te tačke i nisi pokazao da si drugačiji. Ja ti želim sve najbolje. Zameram ti što imaš potrebu da preterano ističeš sebe u problemima sa Mionom - nastavio je Ivan.
Miona, isto 2.000. Vrdao sam sa mišljenjem, ali ova devojka definitivno ima stav. Dosledna si stvarima koje definišeš u vezi sa Ša. Mislim da si sitničava. Nisi tako brižna kao Ša. Mislim da nisi osoba koja glumi sve ovo i mislim da voliš Ša na neki specifičan način - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, 2.000, naravno. Desilo se sve što sam prognozirao sa Janjušem. Užasan si provokator, vas dvoje mi ne idete zajedno. Kvarna si, i dalje mislim da ne voliš Janjuša. Navukla si ga na tanak led i pustila ga da ti se opet približi. Opet ćeš ga nagrditi. Ne mislim lepo o tebi. Mislim da možeš da budeš normalna, ali to nije tvoja trajna osobina. Mislim da koristiš Janjuša, on je imao priliku da te gurne do plasmana. Po meni, ne zaslužuješ ni da budeš u top deset - rekao je Ivan.
Nikad te prva nisam uvredila. Rekao si da sam piromanka, narkomanka i loša majka. Ne znam šta si očekivao. Uvek si koristio sa Janjušem, da mi to govoriš. Ako nastaviš da me vređaš, vređaću i ja tebe - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći folirant, spržila si mi mozak - ubacio se Janjuš.
Mrš, tučeš žene i Uroša - odbrusila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakić, manji budžet. Imao si bezuspešne pokušaje da privučeš pažnju. Ti si trećerazredni učesnik za mene. Mislim o tebi sve najgore šro postoji - kazao je Marinković.
Ivan najveći poltron i ljiga od čoveka. Nikad se neću pomiriti s njim, tako će i ostati. Neću mu oprostiti neke stvari. On ne voli nikoga - završio je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.