AKTUELNO

Rat na nekoliko frontova!

U toku emisije ''Gledanje snimaka'' došlo je do žestoke rasprave između Milene Kačavende i Uroša Rajačića zbog Ene Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Milena je stvorila animozitet prema mladim devojkama koje dobro izgledaju - kazao je Rajačić.

- Dečko, ne se*i. Ti si vređao Enu ovde najstrašnije, a onda rekao da nisi baš sve to tako mislio. Ne blamiraj se - kazala je Milena.

- Ena, rekla si da je Milena moćna žena i da joj se zbog toga diviš, a posle toga rekla da osećaš neko strahopoštovanje. Da li je to spuštanje lopte? - upitala je voditeljka.

- Poštujem je - kazala je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne poštuješ ti mene, samo pokušavaš da spustiš loptu sa mnom. Razumem da si prvi put u rijalitiju, ali to kod mene što ti radiš ne prolazi - istakla je Milena.

- Ena, tebe niko ne napada. Uzvraćala si fino na naše žestoke reči. Luka je ovde rekao da će braniti Enu ukoliko je muškarci budu negativno komentarisali, a jasno je zašto to rade pored njega Karić i Gastoz. Ena je s Karićem bila u kombinaciji pre deset godina po afterima, a Gastoza zna sa društvenih mreža - kazao je Ivan.

- Ivane, ne lupetaj samo. Ništa nismo imali. Sofija ovde nije imala toliko svađa s ljudima, kao što je Ena. Enu su mnogi ovde prozivali. Enu sam poslednji put video 2016., na rođendanu. Nemoj da pričaš kako ja pošto-poto branim Enu - kazao je Karić.

- Vidim da je braniš. Govorim ono što mislim - istakao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Po svemu sudeći mislim da ti Aneli ne podnosiš, zato Enu braniš. Nije mi jasno šta pokušavaš - kazao je Ivan.

- Ja Aneli ne mrzi, ne znam devojku, ne mogu da je mrzim. Rekao sam samo činjenice - istakao je Karić.

- Što se mene tiče, ne branim Enu po svaku cenu, to nije istina. Ne ustajem kad se ona svađa sa ljudima da je branim, već kad mislim da je previše optužuju. Nisam ustao da je branim kad su svi rekli da laže da je spavala s pet muškaraca za trideset godina - istakao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.