AKTUELNO

Haos!

Naredna je reč od voditelje Ivane Šopić dobila Milica Veličković, koja je prilikom komentarisanja Luke Majčice s njim ušla u žestok verbalni okršaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Luka nije dobar čovek, jer dobar čovek ne bi prodavao drugarica cigare za dve hiljade dinare. Družio si se sa Terzom i Munjom, pa si posle krenuo da se dodvoravaš svima redom. Mislim da si ispao loš. Meni ništa loše nisi uradio. Alav si jako. Estradni menadžer na baterije. Lažeš za mnoge stvari - kazala je Milica.
Pitaj onog s kim si bila ko sam. Pitaj Gatoza - rekao je Luka.
Šta je bilo, indijacu jedan?! Šta si ti sad otkrio s kim sam ja bila? Strašno. Došao si u karantin i krenuo da se hvališ s kim si drug, pitanje je šta je od toga istina. Sad ću ja nešto da otkrijem. Dok su Matora i Anita bile zajedno, on je priznao da je bi**ksualac. Ima dete kod kuće, a pravi te pe*erske priče - kazala je Milica, pa dodala.
Anđela, mislim da i ti mnogo lažeš. Mislim da si uverena da će ti roditelji oprostiti, ali da to tebe ni ne zanima. Ne mogu da te krivim, jer ovde ljudi rade mnogo gore stvari. Nije mi normalno ni šta ti radiš, a ni tvoja porodica. Šaljem Luku, ostavljam Anđelu - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.