AKTUELNO

Haos na samom početku!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditelj u studiju je Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Nikola Lakić i Dragana Sretenović Lejdi Di.

Uključila se prva gledateljkla, Goca iz Požege.

- Oboje su u belom, to znači da se čuju. Ne može biti slučajnost, ne znam ko je kome prvi poslao poruku, mada sumnjiva mi je Dragana. Ona je odlepila za Lakićem, ne može da sakrije svoj bes. Zaljubljena je u njega na kub, a on u nju nije - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije ni čudo što imate takve komentare - ubacila se Lejdi.

- Iskreno, s vaše tačke komentarisali i ostali, ali ja to ne vidim tako. Možda sam slep, Coka mi govori da sam slep, ali ja to nisam video. Ne igram se tim stvarima, ja sam porodičan čovek - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bio si iskren i na početku za Aneli - rekla je gledateljka.

- Normalno je menjati mišljenje tamo, mislim da sam imao podloge da se obrušim na nju. Podržao sam je kad je trebalo - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lakiću, šta ti je rekla Coka, kad si došao - pitao je Darko.

- Imali smo informativni razgovor, ona je razumna osoba. Ja sam se malo više šalio, bio sam sarkastičan. Uvek sam pridavao značaju da tu kao ima nešto više. Kad bi moja supruga to radila na ekranima, ni meni ne bi bilo prijatno, ali siguran sam u nju, kao i ona u mene - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Baš su ti ljudi poverovali u ovo - dodala je Lejdi.

- Nisi zaslužila da te zovem zbog toga kako si se ponela - odbrusio je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što nisam zaslužila? Družili smo se mesecima, trebalo je da razgovaramo o tome. Ja sam predložila da idemo svi zajedno na večeru, ne bežim ni od čega. Da sam imala neki vid emocije, rekla bih to. Ti si rijaliti igrač. Vaćario si tamo Poršelinu - rekla je Dragana.

- Ako sam je vaćario, onda si ti spavala sa Munjom. Slađa je rekla jednom da će Coka pre dozvoliti da se družim s njom, nego s Lejdi. Coka i dalje misli da je Lejdi zaljubljena u mene - kazao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je najveća moguća glupost. Hoćeš u osmicu je l' - kazala je Dragana.

- Ne vuci me za jezik, nisam ja drukara. Boli te moj život sa suprugom. Nisi ti cvećka, apsolutno ti je prijalo naše druženje. Bilo ti je interesantno, bila si u žiži javnosti na neki način - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković