AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video snimak, na kom su imlai priliku da vide kako se Aneli Ahmić žali Marku Đedoviću na ponašanje Marka Janjuševića Janjuša, što možete pogledati OVDE!

Zato što je on taj dan bio užasan, te njegove nagle promene raspoloženja me poremete, možemo shvatiti svi zašto i kako. Na mene utiče njegova energija, ja vidim po njegovoj faci kada se provodi, da se okrene. Zato je meni krivo kada on kaže da nemam empatije, jer mene to vrlo pogađa. Prelazi njegove energija na mene, kada je on raspoložen i ja sam. Moje raspoloženje, 99 odsto zavisi od njega - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su razlozi što sam se svađao sa njom i kada me neko pita: "Zbog čega se vi svađate?", evo ga jedan, ne kažem da je generalni, mora da razume ako želi da bude sa mnom, moje promene raspoloženja. Sada si ovo uradila i nikada više, ti si odrasla i treba da shvatiš neke stvari. Ako sam loše, moraš da shvatiš da ti ne treba da budeš loše, nego da se skloniš, a ne da se skloniš i odeš da pričaš - rekao je Janjuš.
Čoveče, on sada kao Ša, pa moram da pričam s nekim - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti mene hoćeš da izludiš ovde?! Kakav Ša, bre?! - rekao je Janjuš.
Ona nije znala više šta da radi, da li da ide na žurku, da li da ne ide na žurku, jer ona ne može sa njim tada, a ne može bez njega - rekao je Đedović.
Oni nisu kompatibilni u tom smislu, i Đedoviću je to normalno da ide ona da priča sa nekim, ne zaboravite da je ona posle telefonskoh razgovora otišla sa Đedovićem da priča - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pre ovoga sanjao glupi san, nemoj mi vraćati na nešto....Ja sam ti rekao da mi je loše jer mi nije stigla čestitka od majke, da znam da je dobro - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.