AKTUELNO

Au!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Aniti Stanojlović kako bi prokomentarisala čestitku koju je dobila Jovana Tomić Matora.

Anita zašto si sve vreme pričala sa Anđelom dok je Matora čitala čestitku - pitao je voditelj.
Ma ne zanima me, da nisam bila prošle godine i nisam slušala istu priču, možda bih se i sažalia. Samo ću je zamoliti da više ne uzima Alekseja u usta - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima pravo da kaže sve i svašta, Anitino je nešto njeno. Jedna drugu nisu terale protiv porodice, a sada, što se ovoga tiče, neka kaže ko šta hoće, ali mislim da je vreme da svako krene svojim putem - rekao je Anđelo.
Išla je kod porodice, nije sedela ništa previše, plakala je sa roditeljima, to znam. Hoće da prebaci da zbog mene nije išla kod porodice, išla je više puta, sedela je po pola sata jer nije imala potrebu da sedi više. Stalno se plašila šta će brat da joj kaže - rekla je Anita.
Ja sam rekla da imam najbolju taštu na svetu, moja mama se naljutila na to. Nisam rekla da nisu zbog nje, zbog mene su, svašta su pokušavali u tim trenucima - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, tvoje čestitke, niko nije pomenuo Anitu - rekao je Ranković.
Za razliku od prethodnih sezona, ja sam rekao da su moji prijatelji oni koji su bili tu uz mene. Kada oni kažu, sve je to u redu, ali da mi neko nabacuje neke osobe koji su moji poznanici, to me ne zanima, ne intresuje. Moja porodica se ne oglašava i nikada nije. Bane može da kaže konkretno, ali prosto ne žele da se medijski provlače i da bilo ko upire prstom u njih - rekao je Ranković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.