AKTUELNO

Au!

Nenad Aleksić Ša podivljao je zbog Lepog Miće, te je tom prilikom penio, urlao i divljao.

Ja sumnjam u to po izlasku, tvoja izlaganja daju pravo za to da se sumnja - urlao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ne bi ona pričala sa Aneli o Stanislavu, kada on priča sa Markom, Žanom i Matorom da ona gleda Stanislava i on nju - pitao je Milan.
On njoj zamera priču o bivšima, njemu Stanislav nije bivši. Njemu nije isto jer on kaže da ona i Aneli stalno pričaju o Stanislavu - rekao je Đedović.
Ja tvrdim da on ima tripove - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas moje izlaganje ako ste čuli ovde, šta je poslednje bilo i šta mi intuicija kaže?! Jedite go**a i pu**te mi ku**c...Ja sam jasno rekao danas, je l' slušate?! - zaurlao je Aleksić.
Da je meni ušao ovaj, ona bi mene pitala, to nema ništa loše - rekla je Aneli.
Nećeš da joj burgijaš mozak...Ja sam rekao da ne sumnjam i da je sreća završetak, odmah sam rekao i seo, tačka i kraj! Je l' treba petsto puta da ponovim, a matori hoće da te spoji sa njim, biće ti žao kada pukne sve zbog matorog - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Mićom ne pričam, apsolutno, ne znam o čemu on priča, to su njegova ubeđenja - rekla je Miona.
Ja neću da se priča o bivšem dečku, ja ne pričam ni sa kim o bivšoj ženi i o vezama. Ako je volite kao drugaricu, podržite je da bude sa mnom, a ako ne, onda nemojte da pričate o bivšem dečku - rekao je Ša.
Ja da sam nečija drugarica i da vidim da nešto nije okej. On i ja ne razmišljamo isto - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Mioni Jovanović.

Da li ti je Stanislav naplaćivao stan i hranu dok si stanovala kod njega u Zagrebu, da li te je mlatio i maltretirao, da li je on tebe ostavio i prevario ili ti njega - glasilo je pitanje.
Nije me maltretirao, niti bilo šta, ja sam njega - rekla je Miona.
Razumeo sam ovo pitanje, po toj priči joj nije bilo dobro sa mnom i šta sad, šta joj je falilo?! Nije ona to govorila da joj je bilo loše, rekla je da joj je bilo dobro sa mnom - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto ne štima, nije bila samo sama, tu nešto ima, jer je nemoguće da je to, kao voliš nekoga i kao eto - rekao je Mića.
Kakve su ovo sprdnje?! Ja mislim drugačije. Prevara kao definicija jasno govori šta to znači, kada si zdrave pameti i ima nešto što ti ne odgovara i ne ostaješ u odnosu. Nema decu i ostalo...Ulaziš u takvu priču, ti svesno - rekla je Kačavenda, ali je Miona prekinula.
Vodili smo računa, posumnjala sam jer mi je kasnio ciklus - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije govorila o tome kao o neželjenoj trudnoći...Ako je tako, zametnuta neželjena trudnoća, ne znam zašto onda živiš s nekim i zašto planiraš neki mogući odnos, da se venčaš sa nekim, onda si ili glup ili budala...Na sve to, ovo meni zvuči potpuno kretenski, mi možemo ovde da gledamo u šolju. Ne kažem da je nemoguće, onda je moje pitanje, zašto si živela u tom odnosu u drugoj državi?! - rekla je Milena.
Ona je napravila grešku kada je njemu oprostila prevaru, dečko je rekao da ga je devojka ora**o zadovoljavala - skočio je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.