AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević ušetao je u Belu kuću, kako bi sa učesnicima "Elite" porazgovarao na temu: "Prijateljstva - Ko su lažni, a ko pravi prijatelji?!"

Da li biste rekli prijatelju nešto što bi ga povredilo?! Ako jeste, ispričajte - pročitao je Darko.
Naravno da bih rekla, ali bih birala momenat i način. Imala sam situaciju, drugarica moja, tiče se partnera. Morala sam da joj skrenem pažnju na neke stvari, jer sam videla da propada u tom odnosu. Ša je osoba koja bi prećutala, a ja sam osoba koja je to rekla, jer smatram da zaslužuje nešto bolje. Volim da budem iskrena sa prijateljima - rekla je Mion.a

Foto: TV Pink Printscreen

Navedi 5 različitih osoba koje imaju drugi učesnici, a koje po tebi treba da ima idealan prijatelj - pročitao je Tanasijević.
Požrtvovanost od Đedovića, objektivnost od Lepog Miće...Peta osoba, duhovitost od Marka Đedovića - rekla je Miona, a onda je otkrila situaciju kada je prijatelj izdao ili razočarao:

Foto: TV Pink Printscreen

Dovela je momka koji se preselio da kao živi sa nama, naravno da ne plaća, gde je počeo da mi on mafija po stanu, dečko od drugarice, ja sam bila u šoku da je ona dozvolila to. Bila sam zgranuta tim ponašanjem. Nakon nekog određenog perioda, izašla je iz stana, ostavila je sve račune i neke uništene stvari - dodala je Jovanovićeva.
Miona, kako te opisuju tvoji prijatelji, šta oni kažu
U početku me svako doživljava, svaka drugarica i drugar mi je rekao da sam izgledala antipatično, arogantno, kao da ih gledam ispod oka, a kada me upoznaju, promene mišljenje. Misle da nisam baš normalna, da sam zabavna, jako, jako dobar čovek, da sam posvećena u drugarstvu, da sam tu da posavetujem - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog kog tvog postupka u prijateljstvu se najviše kaješ - pitao je Darko.
Sad stvarno, ne znam. Možda što sam u "Zadruzi 3", to mi nije bila prijateljica, nego drugarica, rekla nešto što nisam trebala pred svima. To je ona situacija za Maju, što nisam imala te kodekse, ali mi to nije bila prava prijateljica, nego drugarica u rijalitiju - rekla je Miona.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.