AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon odgledanog priloga u kom smo imali prilike da vidimo šta je Stanija Dobrojević izjavila pre nekoliko dana gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, gde je spomenula sve o upoznavanju sa Asminom Durdžićem i spontanom pobačaju koji je imala, voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Aneli Ahmić.

Da li si napravila spisak šta je opravdana kritika, a šta ne - pitao je Darko.
Navikli smo mi na to kako oni reaguju, kada sam s Janjušem, dobri su svi, kada nisam, oni me svi napadaju. Do njega je da li ćemo biti zajedno, do mene nije. Objasnila sam ko je Alen, šta se tu desilo, sve što sam rekla je istina, ništa nisam slagala. Najpotrebniji je taj razgovor između mene i njega da se desi i da ja objasnim sve. Nije mi dao tu priliku...Nije sad ono više vreme staro, nije on više stari Janjuš niti će više ikada biti. Nekada se zapitam: "Možda će me prestati voleti, jer su mu emocije negde drugo". Naravno da želim da budem sa njim...Tu je i Marko Đedović koji me upućuje i ispituje situaciju. Da sam pustila, sigurno bih ležala u pabu, tu je on nekako i balansira to. Mislim da pomalo dolazi vreme, zadnja dva dana se oseti druga energija - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si negde svesna toga da kada bude došlo do tog razgovora, da bi trebalo da budeš nikad iskrenija i otvorenija, bez muljaža - pitao je Darko.
Jeste, iskrena ću biti, ali sve ovo što sam ti rekla, ja sam bila iskrena. Ja sam u momentu kada je meni mama rekla Alen, ja sam pokušavala da skontam šta je. Ja sam u tom nekom revoltu neznajući gde je on, rekla: "Reci da li me čeka". U ljubavnom smislu znaš koliko me boli briga za njega, ne razmišljam ni o kakvom Alenu. Nisam razmišljala. Stvarno je sve to bio revolt, želim sve ono što sam planirala sa njim da nastavim. Želim da živim sa njim - rekla je Aneli.
On kaže da je alergičan na to da neko pomisli da može da se igra sa njegovom inteligencijom...Kad te za te neke stvari pitaju za crnim stolom, ti kažeš: "Ja ne mogu da se izrazim..." - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da se skoncetrišem, jer mi dobacuju...Mene boli briga za te ljude, ne zanimaju me ni Munjez ni Maja, meni je do Janjuša stalo. Kada se svađam s Majom, oni me ne vređaju jer znaju da će mene Maja uvrediti - rekla je Aneli.
Koliko je tebi stalo do toga da pridobiješ njegovo pomirenje - pitao je Darko.
Previše i sve sam u stanju da napravim...Ne brani on mene kako me je pre branio - rekla je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.