AKTUELNO

Stao u njenu odbranu!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno pomrsi konce ukućanima intrigantnim pitanjima koji su postavili dragi gledaoci. Milica Veličković otkrila je nove detalje o odnosu sa Gagom Smiljanićem, Terza je odbranio pa ga nazvao indijancem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Munjeza: Zašto svakog utorka upropastiš žurku Stefani?
Nije baš svaki već svaki drugi, to je zato što sam ljubomoran, nađem uvek teoriju zavere -rekao je Munjez.
Apsolutno nije bilo ljubomore nego zato što je popio. Ne poštuje dogovore, ja sam mu rekla da prikoči sa alkoholom međutim već je prešao to i krenuo je da prebacuje -rekla je Stefani.
Pitanje za Uroša: Bravo momče, muvao si sinoć Ša za Aneli -rekao je Milan.
Ja sam dao sve od sebe da joj nabavim cigare, ja njega organski ne podnosim

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam znao da je zadatak ja bih ga opalio. Šalim se, ja svačiji trud nagradim -rekao je Ša.
Uroš mi je rekao da jedem go*na i sve ostalo, da me nrzi narod, sram ga bilo -rekla je Miona.
Pitanje za Milicu: Koliko te nervira što tvoj dečko odma poveruje šta kaže neko ko je ispao pre 7 dana? -pitao je Milan.
Naravno da me nervira, on meni konstantno nabija pritisak, ja sam rekla ko hoće da veruje neka veruje, ja sam tu da demantujem. Gaga je to izneo da bi se vratio ovde. Ja imam da mu poručim da ćemo se obračunati napolju -rekla je Milica.
Baš me birga, neka bude sa kim god želi. On je kao šmeker što je to izjavio pred milion ljudi, on je jedan indijanac klasičan, to je njegova sramota. Nejasno mi je da stiže za nju tako nešto -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š