AKTUELNO

Kako je ekipa portala Pink.rs ekskluzivno saznala, poznatom personalnom treneru i bivšem zadrugaru, Marku Stefanoviću, ukraden je novčanik.

Naime, kako nam je otkrio izvor koji se zatekao u teretani kada je Stefanović tražio novčanik, bivši zadrugar bio je vrlo besan zbog ove situacije.

- Da, tačno je da mu je uzet novčanik. Prepoznao sam ga, jer je bio u "Zadruzi", ali ga ranije nisam viđao u ovoj teretani, čini mi se da je prvi put bio tu. Ja sam se presvlačio i Marko je bukvalno uleteo u svlačionicu i sve vreme tražio nešto. Pitao me je da li sam video, rekao sam mu da nisam, jer ja kad sam ušao nit je bilo novčanika niti ikoga tu. On je nastavio da traži i sve vreme je bio besan, jer je siguran da je novčanik ostavio na klupi dok se presvlačio. Samo je u jednom momentu izleteo iz svlačionice i ne znam šta je dalje bilo, nadam se da ga je našao, iskreno, jer je Marko stvarno dobar dečko - navodi izvor, koji se zatekao u tom momentu u teretani, za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Uspeli smo da stupimo u kontakt sa Markom, koji je za Pink.rs potvrdio ova naša saznanja, te je do detalja opisao kako je sve to izgledalo.

Jao, kako ste saznali za to?! Nebitno. Istina je, ukraden mi je novčanik. Ostavio sam ga pored torbe samo da se presvučem i samo sam u žurbi pokupio torbu za trening i otišao iz te teretane. Prvi put sam bio u njoj, jer nisam stigao da odem u onu u koju idem skoro svakodnevno. Seo sam u kola i počeo da tražim ključeve od auta, a onda sam shvatio da mi nema novčanika. Preturao sam po torbi i shvatio da ga nema, pa sam se vratio u svlačionicu da potražim. Međutim, tamo ga nije bilo, a sasvim sam siguran da sam ga tamo ostavio. Baš sam bio besan i sad sam dok ti pričam sve ovo, ali eto, šta ćeš. Dok ne udariš glavom o zid, kao ja sad, nećeš naučiti. Nema šta, idemo dalje, sreća pa su mi lična, saobraćajna i vozačka dozvola uglavnom u kaseti od kola, a u njemu nije bilo nešto mnogo para. Taj koji je uzeo, kad pročita ovo, ja bih ga posavetovao iskreno da ga vrati - rekao je Marko Stefanović za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.