AKTUELNO

Žestoke nominacije!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Darko Tanasijević. Ukućani biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Jovane Cvijanović kome žele da vide leđa. Sledeći na redu da nominuju su Lejdi Di, Nemanja Gačić,Sneža Kušadasi, Teodora Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Jovanom imam lepu komunikaciju i volim je ali jako ponižava sebe po žurkama ide od jednog do drugog, nema samopoštovanja i respekt prema samoj sebi, prema meni si jako okej i to poštujem, znala si da prihvatiš kritike. Što se tiče Janjuša ja sa njim nemam komunikaciju, uopšte mi se nije dopala komunikacija sa Aneli i ponašanje prema njoj, smatram da ste u krivu oboje ovde, sami ste krivi za svoje postupke. Mislim da ćete se pomiriti u suprotno bi bili foliranti i jedno i drugo jer postoje emocije jedno prema drugo -rekla je Lejdi.
Ja sam njega najviše do neki dan volela i ne postoji šansa da se ja sa njim pomirim, nema šanse da on nešto napravi da se ja sa njim pomirim -rekla je Aneli.
Ja bih bio najsrećniji da si ti sa mojom drugaricom Enom, sa Aneli me ne zanima šta radi, matori je konj sam neka razmisli o tome, ta njegova glupiranja su mi top, blejim ponekad sa njim i kul mi je ovako. Što se tiče Jovane, uspavana lepotica, prespavala je ovde sve, gotivna mi je i kritikovao sam je ovde više puta, nije je zajebao samo ko je nije pitao za nešto, ima neke ispade koje me nerviraju, čim sam video da prebacuje morao sam da se distaniram od nje, nemoj da se ljutiš Janjuše ai šaljem tebe -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Janjuša moram da mu pohvalim stajling kao ispod šatora devedesetih, kao osoba loš je čovek i lik, nisi pravi muškarac jer vređa žene i ne brani devojku sa kojom je bio, odma ću te poslati u izolaciju, Jovanu mnogo gotivim i nju ostavljam u kući -rekla je Sneža.
Što se tiče Jovane ja nju volim, odlično peva, mislim da je lako manipulativna i neću da dužim, sa Janjušem nikad nisam imala konflikt, on je uvek izneo mišljenje o meni iskreno, smatram da on voli Aneli i da to nije ništa fejk, ostavljam Jovanu -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š