AKTUELNO

Žestoke nominacije!

U toku su "Nominacije", a takmičari večeras biraju između Sofije Janićijević i Borislava Bore Terzića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aleksandri Nikolić.

- Terza se naljutio na mene jer sam rekla da devojka zna šta hoće, a nisam htela da uvredim nju. Za Terzu mislim da je u gasu i da nije svestan šta se dešava. Ja mislim da je on emotivac. Ne sviđa mi se svađa sa Ša, mada ti ni on nije ostao dužan. Ja koliko god da poludim ne bih rekla za dete. Ljudi se ovde plaše tebe i povlače jer tako reaguješ. Nisi svestan, a postaćeš svestan kad izađeš i vidiš bebu. Ti si sebi napravio problem, na nas može samo da utiče vaša situacija. Meni je žao tebe jer znam da će tebi biti žao. Ja podržavam vašu vezu, jer tvrdim da tvoja i Miličina veza nije valjala. Ti si meni rekao da vas ništa ne drži zajedno, osim deteta. Kad su trudnice u pitanju, jako sam osetljiva. Ja sam to isto doživela. Ja ne mislim da si loš drugar, dobar si čovek, ali nisi dobar muškarac za partnerstvo. Mislim da nećeš biti loš otac jer si emotivac i da ćeš da se rastopiš kad vidiš dete. Trebali ste da sačekate bar da se porodi, ali vremenom ćeš da naučiš da se kontrolišeš. Ispalo je kao da si nju stavio ispred bebe - govorila je Aleksandra, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče Sofije rekla sam da ne bih volela da se ispostavi da je ona sotona i nadam se da nije. Imamo jako lepo komunikaciju u počela sam da uviđam da ima osećanja. Imala sam vezu sa čovekom koji nije iz Srbije, on je navodno bio razeden i posle par meseci sam saznala da je njegova žena trudna. Ja sam momentalno prekinula vezu, toliko me je grizla savet. Mlada si žena, mora da te stigne ako imaš savest. Ja lično sam se pojela živa. Bila sam i u tvojoj i u Miličinoj situaciji. Da li ti voliš decu? - pitala je Aleksandra.

- Možda sam se i ja našla u nekoj situaciji, pa sam sad ovakva - rekla je Sofija.

- Ako si čovek mislim da će kroz vreme jako da te grize savest - dodala je Nikolićeva.

- Sad mogu da zaključim da hoćeš da se svetiš muškarcima - umešao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Možda sam se momentalno ja sad našla u situaciji da nisam svesna - objasnila je Sofija.

- Verujem da se 90% nas kaje za dosta stvari, ali ne treba zbog toga linčovati čoveka. Mnogo toga se o nama ne zna. Ja bih volela da bi ceo život budete zajedno zbog ovoga što je on uradio. Ti si mlada i ne gubiš, život je ispred tebe. Volela bih da vam veza traje, ali ti si drugačiji tip žene. Nominujem njega jer je ipak on žensko - poručila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić