AKTUELNO

Saška Karan smatra da plavuša manipuliše svojom cimerkom.

Jelena Krunić, koja se pridružila ostalim stanovnicima Bele kuće posle više od četiri meseca, mogla je da prati putem malih ekrana kako se odvijao odnos između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, a potom se i uživo uverila kako one zaista funkcionišu.

Foto: Printscreen Youtube

U toku sinoćne "Igre istine" ona je zahtevala od Saške Karan mišljenje da li Sanja koristi Matoru kako bi dospela do superfinala, na šta je ova ukućanka vrlo rado odgovorila.

Sanju smatram hladnom osobom. Mislim da bi ona odavno otišla da nije priče sa Matorom. Ona je to ukapirala i zna da je to jedini način da opstane ovde. Prosto je reč o marketingu... Inače joj ne bi trebala ta priča sa Matorom. Mislim da ona na neki način manipuliše Matorom, ali mislim da je tu i Matora kriva - rekla je Saška.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je drago što vi tako mislite da sam ja hladna. Tako se postavljam. To što smo se Matora i ja pomirile, samo smo napravile mirnu tačku između našeg odnosa jer bi bilo jako ružno da se posle svega ona i ja svađamo za ovim stolom i van ovog stola, provele smo 5 meseci družeći se, bile smo jedna drugoj sve i zato što je dobar čovek - rekla je Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Ako je Sanja moja greška, to je najbolja greška u mom životu, meni je savest mirna - dodala je Matora.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: Filip RAZOČARAN u Mariju Anu: SRAMOTA ME JE NJENIH POSTUPAKA! (VIDEO)

Takođe, ovom prilikom je Sanja čestitala svom dečku godišnjicu, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'