AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Radio Amnezija''. Voditelj Marko Janjušević Janjuš ugostio je Milicu Veličković i Borislava Boru Terzića kako bi progovorili o svom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećate? - upitao je Janjuš.
Dobro. Moram samo da kažem kada je Danka u pitanju, jer je gledam kao sestru. Emotivno sam zauzet. Istina je da smo raskinuli, ali je još uvek volim i to je tako. Juče sam se dobro proveo tokom žurke. Ja sam morao da se sklonim od Milice, jer mi je pravila probleme. Svađala se stalno sa učesnicima, ja to ne mogu da podnesem. Imam za cilj da imam mir i da mi bude lepo, a ne da slušam haos. Milici sam to zamerao, nije mi se to dopalo. Ja sam sve ovo što sam uradio, uradio da se zgadim Milici - kazao je Terza.
Ja sam ti i rekao da neke stvari ne treba da radiš - dodao je Janjuš.
Nije trebalo da idem dalje posle Milice, ne bih želeo ni da uđem u vezu, da mogu da vratim vreme. Volim, je šta da radim. Ja to ne mogu tek tako ni da izbrišem, ali ipak znam šta je bilo. Ja zaplačem zbog onoga što smo nas dvoje prošli - kazao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li voliš i ti njega? - upitao je Janjuš.
Volim ga. Ne postoji niko drugi za mene osim njega. Ono što sam uradila kad je bio Uroš u pitanju je samo inat, jer ja njega volim. Lakše mi je sad kad pričamo nego kad nismo pričali - kazala je Milica.
Janjuše, mi smo zaplakali zajedno. Ne treba da nanosimo bol jedno drugom. Bolje da budemo u dobrim odnosima, nego da radimo jedno drugom sve što smo radili. Mi ne pričamo o pomirenju, ne treba da se vraćamo na pomirenje i to je tako - istakao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.