AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ena Čolić razgovarala je sa predstavnikom portala Pink.rs, Darkom Tanasijevićem u emisiji ''Pitanja novinara'' o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Učesnici smatraju da je Peja pao pod utisak nekog od njih, ali da se vodi mišljenjem takmičara koji te ne vole. Da li misliš isto? - upitao je Darko.

- On se prilagođava. Normalno je da će mišljenje uticati svesno ili ne, ali verujem da je pametan i da može da misli svojom glavom. On kaže da više ne sumnja u mene, ali videćemo. Vreme je pred nama, videće da sam iskrena prema njemu - kazala je Ena.

- Šta si primetila na Peji? - upitao je Darko.

- Vaaspitan je dečko. Dobar je, divan je i vaspitan. Lepo mi priča, volim kad razgovaramo - kazala je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li misliš da neko od takmičara želi da te ogadi Peji? - upitao je Darko.

- Da, Ivan želi da me ogadi Peji - kazala je Ena.

- Jadnice jedna, sva si ti naivna - kazala je Aneli.

- Pejo, ti si rekao da na tebe niko ne vrši pritisak kad je Ena u pitanju, već da si uvideo neke stvari. Koje stvari si uvideo? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa neke stvari su veoma jasne. Ona jeste dobar čovek, ali mislim da nije prema meni bila iskrena kad sam je pitao neke stvari. Ima vremena da se neke stvari iskristališu, videćemo. Trenutno imamo okej odnos. Primetio sam da je utorak bila iskrena prema meni. Ukoliko se bude dalje tako odvijao naš odnos, ostaćemo dobri - kazao je Peja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.