AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Miona Jovanović i Milica Veličković su osule salvu uvreda jedna na drugu zbog Miličinog mišljenja da se Miona naslađuje haosom Ša i Stansilava.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je po mom mišljenju bolesno i kao da beži od istine. Ša se boji da se tu nešto ne desi pa zato zabranjuje razgovor -rekla je Maja.
Stojim pri stavu da je bolesno da se obavlja razgovor sa bivšim dečkom, dok sam ja ovde to se neće desiti -rekao je Ša.
Meni se čini kao da Miona u ovome uživa, tako da ja mislim da ona nije ovako reagovala prema ovom dečku ovako ne bi došlo do svega ovoga.
Ti si smrdljuša jedna, u duši d*roljetina, smećarka jedna, da ti meni govoriš da se ja sladim dok se oni svađaju. Ti si jedna nula od čoveka i šuga jer nemaš poštovanja ni prema kome -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla da bi eliminisala roditelje da bi bila srećna u životu. Ja ću sad isto da se pravim da sam se izlanula i da sam nešto pogrešno rekla -rekao je Ša.
Ja nisam pogrešio, ja sam se razveo od Ivane i to je to, nisam imao potrebe ništa da pričam sa njom -rekao je Ša.
Nemam potrebe da pričam sa Stanislavom, razgovora neće biti. Ja sam bila čista kao suza u tom odnosu on je rekao da je to samo bila šema i oko čega ja da se potresam sada, uopšte me ne zanima -rekla je Miona

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š