AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Jovana Tomić Matora došla je u Rajski vrt, kako bi Drvetu mudrosti otkrila kako gleda na raskid njene bivše partnerke Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, kako gledaš na raskid Anđela i Anite? - upitalo je Drvo.
Kad sam rekla da se dobro osećam, ja to pričam u smislu da sam u glavi bolje i da sam u srcu čista. Nisam ja došla ovde da ćutim. Kad uđem u konflikt, uđem. Imam osećaj da je mnogo veća netrpeljivost Anđela prema meni, nego moja prema njemu. Anđelo govori da sam ja izdala najdražae, a ja stvarno ne znam koga sam bre ja to izdala? To su neke stvari koje su se izdešavale, a koje mene jako nerviraju. Mislim da se Anita nije ni najma nje promenila. Naravno da je na početku sve kako treba, deluje da je idealno, ali kasnije se neke stvari posle toga vide. Ona govri da sam ja želela publicitet preko svadbe. Evo, neka budeda sma ja tako htela sve, ali ako je tako, što je onda pristala na tako nešto?! Ona je meni pravila neke nenormalne stvari, izmišljala je mnoge glupsoti. Ona se ne zaljubljuje, već je opsesivna - rekla je Matora.
Kakvo je tvoje mišljenje o njoj s ove distance? - upitalo je Drvo.
Isto. Naravno da je bila dostojansvena na početku, a da kako vreme prilazi sve više pokazuje sve. Mene Anđelo ne boli, nego me je ona bolela, sad me samo nervira. Ne može neko da se promeni za samo tri meseca. Ne menjaju se te neke stvari preko noći, ne ide to tako - rekla je Matora.
Kako misliš da će Anđelo podneti pritisak? - upitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre će on sad to istrpetim, nego da završi to napolju. Videćemo da li će on raditi sve ono za šta je rekao da ne bi trpeo. On ovde govori da smo Goca Džehverović i ja najgore jer smo ga kao pljuvale, ajde, reci, šta sam ja to rekla? Meša babe i žabe, se*e mi se od svega što on radi. Više me on mrzi, nego Anita. Ona sad to radi samo kako bi se nejmu dodvorila, ja to tvrdim. Svako bi rekao da Anđelo ne bi prešao preko stvari koje sada radi zbog Anite. Ne kažem, možda se zaljubio, pa je prešao preko svega, ali da se ne lažemo, znao je kakva je Anita. Njene neke osobine su trajne, stojim iza toga. Deluje mi kao da Anđelo namerno radi neke stvari, ali nema veze, nastavićemo sve to - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.