AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Aneli Ahmić dobila je reč od predstavnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, kako bi prokomentarisala odnos sa Urošem Rajačićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neki smatraju da si pokazala svoje pravo lice zadatkom s Rajačičem, dok ima i onih koji smatraju da si pokazala pravo lice i drugih ljudi - kazao je Darko.

- Da, Darko. Jesto tako. Urošu je to veče bilo teško zbog Ivane, jer je ona otišla. Ona nikako nije mogla da prihvati to što je Ivana otišla. Milsim da Rajačić nije bio iskren kad je ušao u vetu sa Mimas. Upravo sam se zbog toga igrala, samo da pokažem da je to što sam mislila istina. Ja se sprdam sa svima njima - kazala je Aneli

- Umesto da prizna samo da je bila pijana i da nije znala šta radi, Aneli sad lupeta i izmišlja nekakve priče. Aneli, jako mi je smešno to što ti sada radiš - kazao je Rajačić.

- Kako komentarišeš to što je Karić rekao da si moralna prostitutka i da si obraz prodala za dva piva? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima pravo da komentariše. Ne mislim da je tako. Žene svašta rade, a meni se uzima za zlo. Istina je da me je malo tad alkohol uhvatio i to je sve - kazala je Aneli.

- Kakvi su Rajačićevi kodeksi? Kakav je on prijatelj Mateji, a kakav Janjušu? - upitao je Darko.

- Pokazao je i prošle godine da mu nije problem da bude sa udatom ženom. Ja sam

- Da li misliš da se Mateja ograđuje od tebe? - upitao je Darko.

- Nemam ja potrebu da lažem. On je meni govorio o nekim našim planovima, a sada govori suprotno. Nemam problem s tim da kažem kako je i šta je. On je mene ponižavao, to je činjenica - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.