AKTUELNO

Odbrusili!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću. Sledeća na redu da izlaže je Miljana Kulić i Milica Veličković.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana šta tebi govori intuicija? -pitao je Darko.
Imala sam intuiciju da ne treba da budem sa Zolom ali je ipak nisam slušala jer tako u ljubavi ne znam da stavim kočnicu. Takođe se sećam da sam napisala Kariću da će Iva Grgurić da pobedi odma na početku rijaltija i to se i desilo. Imala sam predosećaj za mamu, imala sam neku lošu intuiciju da nešto sa mamom nije u redu i ispostavilo se da ima neku upalu na pankreasu, tako da sam mnoge stvari predvidela u svom životu -rekla je Miljana.
Kada si napravila pravu odluku slušajući intuiciju? -pitao je Darko.
Nikada, zato što je ne slušam, intuicija mi je govorila jedino za Bebicu da je loš i da ne treba da budem sa svim i ako su svi govorili drugačije i na kraju me je intuicija dobro služila. Tokom boravka u Eliti mi govori da imam teorije zavere ogromne, dovode me do totalnog rasula, u stanju sam da zbog tih zavera doživim nervne slomove, uvek mislim da me neko popreko gleda i da je ceo svet po tome. Mislim da me Darjan voli i da mu je stalo do mene, neke stvari otkucaji srca i ostale stvari su jako strastvene, koliko god ispadao budalasto mislim da me ipak voli, u njegovom zagrljaju se osećam dobro. Takođe sam znala da ne slušam majku za Ivana Marinkovića i imala sam osećaj da to neće uspeti, sto puta sam joj rekla da me pusti na miru -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, da li ti veruješ svojoj intuciji?
Ne verujem, jer je nemam. Ja uvek nešto proračunavam ali ništa ne znam pravilno da odradim, nikad nisam znala šta će da se desi jer da jesam drugačije bih prošla u životu. Smatram da me čeka težak period u Eliti jer sam doživela prevaru od dečka kojeg sam volela. Nisam očekivala to od nje jer sve fine tako na kraju završe, verovala sam da ćemo Terza i ja završiti vezu ali da se to neće desiti na takav način. Jako me je ovo pogodilo ali neću da pravim žrtvu od sebe. On je rekao o sebi da je folirant i lažov, ja ovo smatram prevarom i ako smo raskrstili, jer je on sve zamerao -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š