AKTUELNO

Nova ljubav!

U toku je emisija ''Radio Amnezija''. Naredni sagovornici voditeljskog para Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša bili su Borislav Bora Terzić i Tamara Glavonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, ti si sad s Tamarom? - upitao je Janjuš.
Bilo je šta je bilo sinoć. Videćemo šta će da bude s nama. Tamaru sam do skoro gledoa kao drugaricu, ali su mi se javile neke simatije prema njoj - kazao je Terza.
Reci da je od od ponedeljka - dodala je Tamara.
Zvršio sam s emocijama kad je u pitanju Milica, da se razumemo. Rekao sam nedavno da mi se emocije prema njoj gase. Ona je bila moja navika, a ta priča je završena. Milica mi je sedam meseci govorila da sam indijanac, pušač ku*ca i pi*ka. Koja devojka govori to svom momku* Milica i ja možemo da pričamo u emisijama, ovako je gotovo. Zgadila mi se, ne volim je više - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ću ja ovde biti osuđena. U pinedeljak sma zapravo primetila da su među nama neke varnice sevnule, iskreno. Nikada Terzi nisam rekla da ga simpatišem, jer sam ga gledala kao prijatelja. Što se Milice tiče, nas dve drugarice nismo - istakla je Tamara.
Kad si tačno osetila emocije prema njemu? - upitao je Janjuš.
Kad me je zagrlio, u tom momentu se pojavila neka hemija, to je bilo juče. Dve godine sam sama, nikog imala nisam. Nas dvoje nismo u vezi, jer on mora da koriguje kod sebe neke stvari - rekla je Tamara.
Podržavam svaku ljubav i emociju, ali ne poštujem nešto što je trulo. Tamara, Milica ti nije nešto kupila u prodavnici, a ti si onda odmah odlučila na njenog dečka da pređeš? Imam informaciju da se nešto između Terze i tebe događa pre tri meseca. Milica i Terza su imali veliku tenziju i to je iznenada prekinuto - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da sam ja malo duži period gledao Tamaru, simpatična mi je bila - dodao je Terza.
Tamara, jasno je kao dan da si dobra sa Milenom i to malo sad koristiš da te nebi pojedini učesnici napradali. Moguće je da si to uradila zbog Milice, jer ona sa Milenom nije dobra. Ti si navukla gnev na sebe. Ne može sad da te opravda to što ti Milica nije kuoila nešto u prodavnici, pa sad radiš sve što radiš. Imaju pravo sad ljudi da misle šta žele, to je na njima da rade kako hoće. Milena, da je neko drgi na Tamarinom mestu, ti bi toj osobi je*ala majku - rekao je Mića.
Ne, da sad uđe Teodora sa Gačićem u odnos, ako bih ja to podržala, svi bi rekli da nisam iskrena, a to nije tako. Ja sam samo rekla da je bolje biti u odnosu gde je bolje da se bude - kazala je Milena.
Ja ću podržati ovaj odnos samo ako je iskren i ako je ispravam, toliko - katao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.