AKTUELNO

Šok!

Naredni video-klip pušten u Eliti pokazao je da je Borislav Terzić Terza tokom razmenjivanja nežnosti sa Tamarom Glavonjić u krevetu i obećava joj kule i gradove.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene Terza ovde nije dodirivao po intimnim delovima - kazala je Tamara.
Po du*etu sam te dodirivao. Iskoristio sam Tamaru. Želeo sam po svaku cenu da se sklonim od Milice i ti je to - istakao je Terza.
Da li misliš da si ispao fer prema Milici? - upitala je voditeljka.
Nisam, ali ni ona nije ispala fer prema meni - dodao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ovako nešto ne bih oprostila. Sad sam mnogo bolje nego što sam bila. U ponedeljak smo bili u normalnim odnosima, a ti si već tad planirao da me ostaviš - kazala je Milica.
Ti se meni ne sviđaš i nakon naše prve svađe. Navika si mi postala i to je to - istakao je Terza.
On je meni hteo decu da pravi svako veče - kazala je Milica.
Gadiš mi se, očima ne mogu da te gledam. Najstrašnije si me ponizila - kazao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

On je uradio to sa Tamarom, ona je mislila da mu se sviđa, a kad se probudila, uvidela je da je on ne je*e ni 2%. Bolesnica je istripovala da će ta veza da im potraje, smehotres. Ti se praviš fina, a zapravo ti nisi. Nisi ni sa kim bila ovde šest meseci, pa si dopustila da ti prvo veče uđe u krevet - istakla je Milica.
Meni je Tamara ovde stalno govorila da joj se muškarci gade. Misila sam da joj se dopada Gačić, ni na kraj pameti mi nije bilo da joj se sviđa Terza. Ni na pomen nikakav Terza nije postojao. Terza jeste krivac, to je činjenica, ali joj zameram jer nije držala do sebe - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.