AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Pretres nedelje sa Milanom'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da pretrese sva aktuelna dešavanja koja su obeležila nedelju za nama. Večeras gori Balkan! Nenad Aleksić Ša prokomentarisao je njegov brak sa bivšom ženom Vanjom, osuo žestok rafal po njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji se nikada nisu oglašavali osim kad nas neko napadne, a tvoji stalno pričaju. Meni si rekla kako si našla njemu poruke u telefonu sa drugim devojkama a onda pričaš kako je fin i sve ostalo, mene samo time praviš budalom -rekao je Ša.
Ma to je završena priča, ne želim da pričam o tome -rekla je Miona.
Pazi šta on govori kako ja stalno dolazim kod tebe da te ljubim ujutru i onda on kao nas ne gleda. Mene imponuje kako mi je devojka muzikalna, ja sad ispadam budala kao da te neću pustiti da radiš svoj posao, jedva čekam da izgrmi karijera. Vanja samo hoće leba bez motike, sedi i smrdi na tiktoku po ceo dan, ne radi ništa, doručak i ručak restoran i snimanje tiktoka u međuivremenu, sve sam ja radio oko deteta, ja sam pokušao sve da sprečim ali nije moglo. Otac deteta ne želi da je vidi, javlja se njegov ćale uvek, ja sam bio inicijator da otac vidi njeno dete, sram te bilo smeće jedno, ona se sa mnom pravila da je fina, kako sam se oženio sve sam shvatio. Uvek je pričala kako sam je upropastio na tiktoku, izađe u grad i oleši se, bude mrtva pijana, molila me je na suđenju da je ne ostavim klošarka jedna -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š