AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Stanislava Krofaka i Maje Marinković kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Žana Omnia, Marko Janjušević Janjuš,

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mione i Stanislava mislim da njihova emocija nije završena, on bi njoj oprostio sve što je uradila to vidim po njegovim komentarima, samim tim što je rekao da njihovu vezu gleda kao obdanište, tako da stičem utisak da jeste ušao kako bi je vratio. Ja sam stekla utisak da bi on njoj oprostio pošto nisu imali odnose ona i Ša, ja mislim da su Ša i ona mnogo sličniji nego što ste ti i ona, nekako me uopšte nije ubdeio da ne želi kontakt sa njom, itekako vidim da ulazi u verbalne kontakte sa Ša, sigurna sam u to da bi joj prešao preko svega. Što se tiče pogleda na svet totalno sam saglasna sa tobom i razumem kakav život vodiš. Što se tiče Maje imamo korektan odnos, pokušala je na početku da igra rijaliti sa mnom ali sam saznala da je to iz razloga što joj se nisu svidela neka moja izlaganja, meni je ona draga nije me nikad uvredila, ne razmišljamo isto i to je okej, ne sviđa mi se što ćuti ljudima kojima ne treba da ćuti, ostaviću Maju -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislavu čestitam uskrs na početku, što se tiče njega kao da su on i Ša na merenju, baš mi je izgledalo simpatično kad su se sukobili. Jako je zgodan i izgleda jako dobro za svoje godine, sviđa mi se što je profesionalac i mislim da bi nas u ringu posložio kao metar drva, ne sviđa mi se što je ženskaroš i što vara devojke, što se tiče Maje moram da je iskomentarišem jer ne želi da spusti loptu sa nama, ja ne mogu da verujem da ona i dalje ide na nas i da nas vređa, ne znam zašto radi neke stvari koje joj ne trebaju
Mi imamo samo problem kad mene njegova devojka izaziva -rekla je Maja.
Ti kad se svađaš sa njom dobacuješ i meni, pričaš kako sam loš otac, spominješ mi dete, ti mene ne možeš da isprovociraš ni jednom rečenicom-rekao je Janjuš.
Evo ova tvoje želi da ima stvari kao i ja, isto se oblači, uzela Žanin kombinezon kako bi zaličila na mene -rekla je Maja.
Ona je bre bolesna žena, ne znam o čemu priča -rekla je Aneli.
Maja je za mene najlošiji čovek koji je ušao u rijaliti, nema ni jednu drugaricu napolju i time govori kakva je u životu. Ti moraš da shvatiš da smo Aneli i ja najbolji par koji je ikada bio u rijalitiju. Ti si loša i za veze i za sve -rekao je Janjuš.
Njega boli što sam ja stambeno obezbeđena, ljubomoran je na moju promenu koja je očigledna, dok on i dalje živi kod žene -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š