AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U sledećem video prilogu prikazan je odnos Uroša Rajačića, ovonedeljnog nominovag učesnika, Jovane Cvijanović i Maje Marinković, a voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Marinkovićevom u Šiša baru.

Ja kao ja sam dobro, ali osećam od strane dosta ukućana da me ne podnose, da sve ono dobro što ja radim ove godine, da nipodaštavaju, kao da nisu očekivali ovakvu Maju. Imam osećaj da žele da me vide u što gorem izdanju. Dosta se i osamim i gledam da što više vremena provedem i sama - rekla je Maja.
Kako reaguješ na komentare da te ne podržavaju jer oni smatraju da je si licemerna i fejk Maja - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve, samo nisam fejk. Nisam rekla da neko treba da se pere, oni pričaju o nekom hemijskom čišćenju, Bože me sačuvaj. Ja sam ono od pre i ovo sada. Imam osećaj da se sve moje spušta i ponižava, nemaju za šta da se uhvate ove sezone, pa pominju prošle...Da sam negde zapravo ovo ja, po svaku cenu žele da me ukaljaju. Čovek se drži za reč, ja svoj stav nisam pogazila. Dala sam reč samoj sebi i kada su drugarski odnosi u pitanju - rekla je Maja.
Da li se loše osećaš jer se sve više bliži dan "D", jer se bliži dan kada će na svet doći dete Aleks i Cara - pitao je Darko.
Ja sam rekla da želim svu sreću i njemu i njoj, nek su živi i zdravi još sto godina. To je normalno i prirodno, kakav bi čovek bila da želim nešto drugo?! Kraj naš je odsviran odavno, nema tu povratka. Taj odnos je u meni budio najgore, kao i ja u njemu. Prvo, ono što su rekli Miljana i Uroš, to je monstruozno šta su izjavili, demantovala sam istog trenutka. Ja želim zbog sebe, po prvi put, da izađem dostojanstveno i da kažem: "Bravo". Mogu moj otac i majka da budu ponosni na mene, rekla sam da nisam načisto s nekim stvarima u glavi, ali sam mnogo bolje nego što sam bila - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto spuštaš loštu sa Miljanom Kulić, kada smo videli da nemate lepo mišljenje jedna o drugoj - pitao je Darko.
Svesno spuštam loptu, da, jer ne želim da mi lete stvari po jezeru...Nemam loše mišljenje o njoj, kao o njoj, ali je istina da je štedim. Miljana ima svoje faze, kada sam je videla ispred kreveta, sva u crnom i smeje se onako, meni zamalo srce nije stalo. Ako me uvredi, ja sam tu da uzvratim. Šest godina poznanstva, bila sam kod Željka, rekla mi je: "Ja sam popila, bila sam pijana, ni ne sećam se kako sam te komentarisala", ja kažem: "Ti si krenula na mene, kako očekuješ da ti ne uzvratim". Ja je stvarno štedim jer mi je draga, ali ne mogu da dopustim da me neko ponižava. Bliži se kraj, gledaju me kao prepreku, pokušavaju, jer im smeta moje ovogodišnje ponašanje. Ničiju ja promenu ne omalovažavam, ako neko može da se pohvali u roku od dva meseca, ja sam izašla prošle godine, sada je kraj marta, zašto neko ne kaže: "Vidi je ova Maja, promenila se". Nije rijaliti samo imati se*s odnose, pa kaop obrukali smo se, bruka je i izgovaranje uvreda - rekla je Maja.
Šta ćemo sa Aneli i Janjušem - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da su, kada komentarišem za Mionu i Ša da su najbolesniji, imaju jaku konkurenciju, možda su ih čak i pretekli. Pošto sam čula da me je Aneli tužila, da kažem Takiju da nju tuži. On me je dizao u nebesa, pričao kako mu ja nisam blam, a da ona jeste, da je čuo da je ku**a i da je ološ. On kao čovek, to je nepopravljiv čovek, bezkarakteran, ona je ros**a. Ona je kao jedinka nebitna ovde, navukla je Janjuša, gleda na nju kao tele u šarena vrata - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.