AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku emisije ''Narod pita'' gledalac je tokom razgovora s Lepim Mićom otkrio da li Slađu Poršelinu Lazić vidi u svinjcu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro veče, pozdrav svima. Želim da posavetujem Miću da se ne nervira preterano zbog učesnika, jer nema potrebe za tim. Njegovo vreme je totalno drugačije bilo. Ne treba se nervirati zbog svakoga. Treba se gledati da ima što manje svađe i prepirke - kazao je gledalac.

- Neki kroz gledanje rijalitija dobiju želju da budu jedan tip osobe, a nisu svesni da nisu blizu toga. Vodim polemiku često oko toga. Da nema rasprava, nikom ne bi ni bil zanimljivo. Reci ti meni, šta misliš o Slađi? - istakao je Mića.

- Mislim da osoba poput nje treba da bude na ''Farmi''. Treba svinjac da počisti. Mislim da bi tu bila istaknutija mnogo - rekao je gledalac.

- Ne mislim da je Slađa neko ko bi to želeo da radi, već da je na nekoj jahti. Druže, Slađa nije oprala kašiku u rijalitiju, gde će ona da ide u štalu? - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da bi mogla u tome da se oproba - rekao je gledalac.

- Terza te je verio tokom vaše proslave na kojoj ste otkrili pol bebe. Kako si se osetila tad? - upitala je voditeljka.

- Lepo. Iskreno, svi znaju kakva je naša veza bila u rijalitiju. Možda ne bi danas bili zajedno da nisam ostala u drugom stanju. Imali smo često svađe, svašta smo govorili tada, ali videćemo. Nadam se da je ovo spas, a ne propast. Pripbrali smo se zbog deteta i nadam se i verujem u to da će tako ostati - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.