AKTUELNO

Haos!

U toku je anketa. Ukućani biraju tri najodanija ukućana. Ivan Marinković svojom ironijom otkrio kome je Miljana najviše odana, urnisao je argumentima.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Kačavenda najlojalnija, menja mi prijatelje od spolja, stvarno je uvek realna imamo neke naše privatne fore, dodala bih Đedović i Ša takođe -rekla je Matora.
Naravno da je meni Jelena najlojalnija, ja ovde nemam prijatelja jer smatram da ne treba njima da poveravam svoje tajne, kao odana se pokazala šklopocija sa planine, bila je odana Maji Marinković u Budvi, kao i Aniti i Anđelu, treća osoba je mladunče kita ona je odana svojim prijateljima u kući, kako bi promenila navike moraš da izađeš iz prostora u kom si se razboleo, ona je ovde odana kamenjima u kući jer je ovde bar dvoje troje izudarala u glavu sa tim kamenom, takopđe je odana obući svojoj pa ljude gađa sa štiklom, voli mikrofone isto jako pa je on završio Matoroj u glavi, takođe i bubici kojom je istukla Bebicu, ona je odana i alkoholu pa ga stalno konzumira, ja sam se izlečio a neko počinje sa tim porokom i ako ima mnogo šifri -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š